Hetilap

Jön a harmadik világháború?

Eszkaláció a Közel-Keleten
VI. évfolyam 16. szám

Furmint Február – nagy kóstoló

2016. február 08. 21:19

Egyik szemünk sír, a másik nevet: bár a szakma elvesztett egy jó tollú újságírót, mi, önző fogyasztók néhány palackkal több élvezetes, karakteres tokajit guríthatunk le.

2016. február 08. 21:19
Izsák Norbert
hvg.hu

„A furmint kedvesebb, szelídebb arcával találkozhatunk a Skrabski Pincénél. A Balatonudvariban található pince 2015-ös tétele barátságos savú, jól iható furmint, ami jelzi, a sokáig a maga útját kereső pincészet talán rátalált a jó irányra.

Így lehet ezzel Alkonyi László is, aki másfél évtizeden át borszakíróként működött, és jóindulatú, joviális stílusában sokaknak segített megfelelően orientálódni a borok világában. A Borbarát hajdani főszerkesztője Kaláka néven gründolt pincét, aranyos keresztmarketingben működik együtt a népszerű együttessel, miközben kifejezetten kedves borokat készít. A Csepke könnyed, virágos jellegű gyöngyöző bor, míg a Tökösmál körtét idéző, ásványos, élénk, elegáns ital. Így, miközben kortyolgatjuk, egyik szemünk sír, a másik nevet: bár a szakma elvesztett egy jó tollú újságírót, mi, önző fogyasztók néhány palackkal több élvezetes, karakteres tokajit guríthatunk le.”

Játsszon és nyerjen páros belépőt!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. február 10. 00:24
Birom ezeket az újfajta botcsinálta gourmandokat, borkóstoló szakértő lófaszjankókat. Látom, nagyon sok embert érdekel a rizsázásba terelt sznobizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!