Szedik már az irsai olivért a Dél-Balatonon

2016. augusztus 23. 11:57

Bár eredetileg napokkal augusztus 20-a előtt tervezték, végül 23-án, kedden gurult be az első láda irsai olivér a dél-balatoni Bujdosó Pincészet feldolgozójába.

2016. augusztus 23. 11:57

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. augusztus 24. 00:56
Nem a tömegbor a jobb minőségű. A rizling vacak bor a kéknyelűhöz képest.
térdfigyelő kamera
2016. augusztus 23. 23:27
Két baja van a szőlősgazdának: vagy sok víz kell, vagy sok cukor. Az utóbbi sokkal drágább:), pedig idén annak van szezonja. Megyen fel a bor ára. Ha tud!
Maddox
2016. augusztus 23. 17:24
Szép állapot? Az milyen?
bunko_jobbos
2016. augusztus 23. 14:05
Hogy én mennyire szeretem az irsait. 2 éve istentelen jó pálinkát főztem belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!