<![CDATA[bor.mandiner.hu]]> https://bor.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Új szabályokat hoz be a HNT]]> Az idei szüretre már érvényesek lesznek azok az új szabályok, amelyeket a Hegyközséges Nemzeti Tanácsa a szüreti időszakban jelentkező feszültségek feloldása, a kiszámíthatóság növelése érdekében fogadott el múlt héten.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Milotta László (Borrajongó): Konyári-kvartett]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Segítünk eligazodni a söröspoharak között]]> Ahogy a jó borok esetében, a sörfogyasztás élvezeti értékét is befolyásolja az, hogy milyen poharat választunk. Ezek legtöbbjét úgy alakítják ki, hogy érvényesüljön a főzet aromája, íze és illata, a minőségi pohár ráadásul a sörhab tartását is befolyásolja.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gazda Albert (Magyar Nemzet): Sigillum Loliense]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A chardonnay is segítette Clintont, hogy túllépjen a vereségen (videó)]]> Egykori főiskoláján elmondott évzáró beszédében vallott a borról a demokraták tavalyi elnökjelöltje.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Decanter-aranyat kapott a mádi Holdvölgy-aszú]]> A mádi Holdvölgy 2013-as évjáratú Culture hatputtonyos tokaji aszúja aranyérmet kapott a világ legnagyobb borversenyeként ismert londoni Decanter World Wine Awards 2017 bormustrán.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Ezt a tíz magyar bort nézik meg leggyakrabban a Vivinón]]> A borokat átlagos vásárlókkal értékeltető mobilalkalmazás 30 ezer hazai felhasználója a Gere Kopár után érdeklődik leggyakrabban. A top 10-ben egy fehérbor sem szerepel, a déli borvidékek keményen tarolnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Unger Tamás (Borrajongó): Tegnap ittam – Torre de Ferro Dão Reserva 2015]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Garamvári Vencel (Borászportál): Ez a nagyság igazi luxusa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elhunyt Konyári János boglári borász]]> Hosszan tartó betegség után elhunyt Konyári János balatonboglári borász.
[...] Bővebben!
]]>