Szalai Ádámék egy budapesti kocsmában ünnepeltek a hétfői meccs után

2022. szeptember 27. 15:02

Szoboszlai Dominik még sört is csapolt a drukkereknek.

2022. szeptember 27. 15:02
null

A Nemzetek Ligája utolsó csoportköre után a magyar válogatott több tagja is elment egy belvárosi kocsmába, ahol a szurkolókkal közösen ünnepeltek. Szoboszlai Dominik még sört is csapolt a drukkereknek, de a magyar válogatott középpályása, Schäfer András, és a korábbi csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs is ott volt.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 28. 14:34
Mondjuk egy hazai pályás vereség után nehéz ünnepelni, viszot az összes lejátszott meccs után mindenképpen megérdemlik, sőt még ennél is többet. A csoportban a második hely az pont kettővel feljebb van, ahova a hozzáértők várták a csapatot a potenciális 1 pont helyett lett 10 a potenciális 1 rúgott gól helyett lett 8. Amúgy Flick és Mancini itteni nyilatkozatában volt egy közös: mindketten elsősorban a kapusukat dícsérték meg (a világ TOP5 túlzás?) és elismerték, hogy nagyon más lett volna az eredmény, ha nem ők védenek. Apropó kapus, az angolok otthon egy béna kapussal álltak ki, kaptak is 4-et. Szóval ezeken van mit ünnepelni és reménykedni, hogy az ilyen sikerek újabb generációkat inspirálnak a mostanában kiöregedő, de jó játékosaink pedig hozzásegítik a fiatalokat a tudásukkal, tapasztalatukkal ahhoz, hogy egyszer nekik is tapsoljunk a Puskás szent gyepén.
hegyivadász
2022. szeptember 27. 16:54
Nem is volt olyan régen, amikor a magyar válogatott tagjai nemigen mertek volna így elvegyülni a szurkolókkal. De jó is ilyen képeket nézni most!
Cserna János
2022. szeptember 27. 16:52
Jól tették. Mulassanak! Megérdemlik. Szép volt, fiúk!
telekaszter
2022. szeptember 27. 16:12
Remek csapat lesz ez, még jobb, mint eddig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!