Először szólalt meg felmentése óta Máté Csaba, aki alig két hónapig volt a Ferencváros vezetőedzője

2023. szeptember 15. 17:27

Váratlanul érte a vezetőség döntése.

2023. szeptember 15. 17:27

Máté Csaba 11 évig dolgozott a Ferencváros labdarúgó csapatánál, mielőtt Kubatov Gábor menesztette a csapattól. Azt követően lépet elő másodedzői posztjáról vezetőedzői szerepkörébe, hogy Sztanyiszlav Csercseszovot azonnal menesztették a csúfos BL-vereség után.

Az edző elárulta, nem számított rá, hogy őt is meneszteni fogják, mert rövid vezetőedzői pályafutása alatt sikerült felráznia a csapatot. 

„Váratlanul ért a felmentés, abban a pillanatban fájdalmas döfés volt. Minden pontosan úgy történt, ahogy Kubatov Gábor a sajtóban elmondta. Behívatott magához, és bevallom, még ez sem volt gyanús, hiszen ő általában a jó híreket közli. Most másként történt” – idézte fel a történteket a Nemzeti Sportnak

Hozzátette, bár hosszú távon tervezett a Ferencváros kispadján, biztos volt, hogy ezután már nem fog újra másodedzőként tevékenykedni, így a csapattól is búcsúzott.

Kubatov Gábor azzal indokolta a döntést, hogy hosszú távra magasabb polcról szerettek volna vezetőedzőt választani. 

Az, hogy Máté Csaba hol folytatja pályafutását, egyelőre még kérdéses, de elárulta: minden egyes perce megérte ennek a kalandnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. szeptember 15. 22:58
Sajnálom, minden jót Máté Csabának..!
gyaloggos
2023. szeptember 15. 20:10
Pepper ! NAGYON rosszul látod! MINDENKÉPPEN várni kellett volna még, időt adni Máté Csabának! S a magyar bajnokságban is ontotta a Fradi a gólokat! CSERCSESZOV utolsó idejében pedig még gólt sem tudtak rúgni sem a bajnokságban,, sem a nemzetközi kupában!
gyaloggos
2023. szeptember 15. 20:06
KUBATOV hülyeségeket beszélt, azzal érvelt a sajtónak adott nyilatkozatában, hogy a MAGYAR EDZŐK mentalitása nem megfelelő számára, nem lehet velük együtt dolgozni. MINDENKIT meglepett ez a döntése, hiszen MÁTÉ CSABA káprázatos eredményt produkált a Fradival Csercseszov mélyrepülése után. KUBATOV pedig ha már polcot emleget: SZTANKOVICS melyik polcon van a Sampdoria után, pl.? S HONNAN tudja, MÁTÉ CSABA melyik polcra került volna a Fradival?
DrPepper
2023. szeptember 15. 18:02
Ez egy végtelen gumicsont - 90%-os stat, de mindössze 10 meccsen, olyan ellenfelek ellen, akiknek a minősége az NBI-es szintet sem érte el. Ha Máté úgy érzi kinőtte másodedzői szerepkört, remélhetőleg kap vezetőedzői feladatot és bizonyítja, hogy különleges tehetség és nem csak jókor volt jó helyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!