Megvan, ki váltja Máté Csabát az FTC kispadján

2023. szeptember 04. 14:37

A klub megköszönte Máté Csaba eddigi munkáját.

2023. szeptember 04. 14:37

Dejan Sztankovics váltja Máté Csabát az FTC kispadján. 

A klub megköszönte Máténak, hogy

 „az egyik legnehezebb időszakban sietett a klub segítségére

és vezette az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörébe a csapatot” – olvasható a Fradi hivatalos oldalán.

Felidézték, hogy a csapat a feröeri Klaksvík elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően Máté Csaba irányításával mindhárom párharcát sikerrel vette és bejutott a Konferencia Liga csoportkörébe.

Majd tudatták, hogy a csapat irányítását a napokban a 45. születésnapját ünneplő korábbi szerb válogatott labdarúgó, az olasz Interrel BL-győztes Dejan Sztankovics veszi át. A szakember évekig dolgozott a belgrádi Crvena zvezda, majd azt követően legutóbb a Sampdoria edzőjeként – ismertették.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: FTC Facebook-oldala

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska-2
2023. szeptember 04. 22:54
A csapat ontja a gólokat, eredményes, tehát le kell váltani az edzőt. Érti ezt valaki?
Skulo
2023. szeptember 04. 20:32
Amit a Máté elviselni a Fraditól, az sok. Se szalmailag se emberileg nem nevezhető korrektnek, sőt, kifejezezten primitív amit a csapat vezetés csinál vele. Kíváncsi lennék a játékosok véleményére.
Reszelő Aladár
2023. szeptember 04. 19:43
SImán belelátom, hogy ezt a szerződtetést egy ideje már senki sem akarta: Rossz a vezetésnek mert - jól megy a csapatnak - a szurkolók szerették és ennek hangot is adtak - ha rosszul sül el, akkor nagyon hangosan követelik majd a távozását Rossz az új edzőnek, - mert egy lendületben lévő csapatot kell áltvenni, aki földöntúli eredményeket hozott - már nem tud alakítani a játékoskereten - a szurkolók türelmetlenek leszne vele és enne hangot is adnak Rossza a csaaptnak - lendületben voltak, most jöhet egy új rendszer és új taktika - a közönség imádta amit csinálnak Rossz Máté Csabának,mert úgy kell távoznia, ahogy edzőnek még sosem kellett. 10 meccs 9 győzelem,19 rúgott és 9 kapott gól. Nem vagyok benne biztos, hogy a történelem során váltottak-e már így edzőt
korty
2023. szeptember 04. 18:25
Máté Csaba magyar. Ez nagy hátrány. A migráns Fradi az idegenekkel való üzletelésről szól. Ahogy a Fidesz egész politikája. A te dolgod, hogy fizess és tapsolj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!