Sajtóinformáció: a Fehérvár felvette a kapcsolatot a Fraditól menesztett Máté Csabával

2023. szeptember 20. 15:05

A csakfoci.hu szerint mindkét felet érdekelné a közös folytatás.

2023. szeptember 20. 15:05

A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár csapata hamarosan megválhat Bartosz Grzelak vezetőedzőtől, és informálisan már fel is vették a kapcsolatot Máté Csabával a közös folytatásról.

Ezt is ajánljuk a témában

Öt ok, amely miatt a Fehérvár FC a bajnoki címtől a pokolba jutott

Videó

2018-ban még NB I-es aranyérmet ünnepelhetett a Vidi, tavasszal azonban már annak is örültek Fehérváron, hogy egy Vasas elleni, harmatos 0-0-val bennmaradt a csapat az élvonalban, hétvégén pedig jött az újabb arculcsapás: kiesés a Magyar Kupából az NB III-as ESMTK otthonában. Mi vezetett idáig?...

A portál szerint a Fehérvárnak több jelöltje is van a pozícióra, azonban Máté Csaba van a listája legelején, aki a Fradinál 10 meccséből kilencet megnyert. A lap úgy tudja, informálisan már el is kezdődtek az egyeztetések, és mindkét felet érdekelné a közös folytatás.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. szeptember 20. 17:42
Pepper! ELHISZEM, hogy ŐSFRADISTA vagy, DE EZÉRT még nem kell KUBATOV minden hülyeségével egyetérteni, ettől még nem leszel UTE-szurkoló! AHOGYAN ORBÁN VIKTOR hülyeségével sem kell egyetérteni, ettől még senki nem lesz gyurcsányista !
Reszelő Aladár
2023. szeptember 20. 17:34
Minden tiszteltem Máté Csabáé és morális szempontból nem érdemelte azt, ami a Fradinál vele történt. 10+ év szolgálat, beugrott, amikor be kellett és kiváló eredményeket ért el egy amúgy tehetséges, de valahogy mégsem jól muzsikáló kerettel. Talán túl jókat is. Ha megkapja a kispadot, akkor majd kiderül, hogy egy sokkal durvábban negtív spirálban lévő csapatot és a potenciálisan nem teljesen fogalmatlan keretét merre tudja kormányozni. Ahogy Dr Miniszterelnök mondta, kell még a Fradi mellé 1-2 csapat, aki nemzetközi szinten is ütőképes. A Vidi korábban egyértelműen ilyen volt. Mostanra meg az, amit a tavalyi tabella mutatott. Bennmaradtak éppen hogy, nem is saját jogon.
Agnieszka
2023. szeptember 20. 17:16
Ez nagy baj lesz a Fradinak. Amikor Bödét elutálták, utána paksi színekben folyamatosan lőtte a gólokat azoknak a csapatoknak, melyeknek a Fradi sztárjai Csercseszov alatt képtelenek voltak.
tintapaca
2023. szeptember 20. 16:54
Nagyon drukkolok Máté Csabának, akivel a Kubatov-féle vezetés ilyen rútiul elbánt. A Fradi nem épít csapatot, hanem vásárol. Ha egy döntésnek nincs racionális magyarázata, akkor a korrupció a magyarázat. A külföldi játékosok szerződtetése, a külföldi edzők alkalmazása mind-mind lehetőséget teremt érdekes pénzmozgásokra. Ezt én már néhány klub vizsgálatnál megállapítottam. Érdekes, hogy a Csányi-féle MLSZ ezt nem látja? Vagy ők is érdekeltek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!