Remek hír Marco Rossinak: osztályt válthat a válogatott labdarúgó

2024. január 23. 16:45

A középpályást a Fekete macskák becenevű angol klub csábítja.

2024. január 23. 16:45
STYLES, Callum; BALOGH Botond; MILOS, Kerkez

Szalai Attila és Varga Kevin után újabb válogatott játékos válthat csapatot a téli átigazolási időszakban. Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Sunderland AFC ugyanis ajánlatot tett a harmadik vonalban szereplő Barnsley FC csapatának a magyar válogatott középpályásért, Callum Stylesért – írta X-oldalán (korábbi Twitter) a Sky Sports tudósítója, Keith Downie.

A Marco Rossi vezette válogatottban is rendszeresen szereplő 23 éves középpályás esetleges osztály- és klubváltása sokat jelenthetne a nyári Európa-bajnokság előtt, 

hiszen így visszakerülhetne a sokak által a legintenzívebbnek tartott bajnokságba. A hatszoros angol bajnok, kétszeres kupagyőztes Sunderland nyárig tartó kölcsönszerződésben gondolkodik, de ha mindkét fél elégedett, a szezon végén véglegesíthetik a transzfert.

Ezt is ajánljuk a témában

A szigetországi sajtó szerint kétmillió fontos kivásárlási ár szerepel Callum Styles jövő nyárig érvényes szerződésében. A Fekete Macskák becenévre hallgató Sunderland jelenleg a 10. helyen áll a 24 csapatos Championshipben.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2024. január 24. 07:36
Durva, hogy az angol 3. osztály kb. egy szinten van az NB1-gyel. :-( De azért, mert sokat költenek rá. Azért nem szeretném, hogy itthon ennyi pénz menjen rá. Persze mondjuk a Fradi nem NB1-es szintű, ő már eléri az angol 2. osztály (elejének?) szintjét. Lépjél előre, Callum, vagy mi a neved. :-) Azért az menő lehetett, hogy az angol 2. osztályban focizott, mikor megvertük az angolokat 4 góllal. :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!