A legmodernebb ring lesz a miénk

2024. február 28. 23:46

Ilyen is rég volt: sem új istálló, sem új pilóta, sem új helyszín nem szerepel ebben az évben a száguldó cirkuszban. A Hungaroring felújítása már zajlik, de a magyar nagydíjat nem érintik majd a munkálatok. A nagy kérdés idén, hogy vajon megállíthatja-e valaki Max Verstappent.

2024. február 28. 23:46
Hungary: 2023 Formula 1 Qatar Airways Hungarian Grand Prix, Formula One World Championship - Race - Formula 1
Kiss B. László

A 2019-es szezon óta nem fordult elő olyan, hogy nem csatlakozott legalább egy új helyszín a sorozathoz, mégis nő a versenyek száma, idén már 24 helyen rendeznek futamot. Tavaly is ennyi lett volna, de két nagydíj elmaradt. Idén rekordhosszúságúnak ígérkezik az évad, március elejétől december második hetéig tart.

Észszerűsítés és apró változtatások

A szezon, akárcsak tavaly, Bahreinben indul, majd egy héttel később a szaúd-arábiai nagydíj következik. Újdonság, hogy a ramadán miatt az első két verseny szombaton lesz, nem vasárnap. Változás az is, hogy őszről tavaszra költözött a japán nagydíj, így az ausztráliaival és a kínaival földrajzi hármast alkot. Baku pedig az év második felére vándorolt: szeptember közepén rendezik az azeri nagydíjat.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­s­ ­­l­­á­­­n­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­a­­k­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!