A nagy leleplezés

2010. augusztus 03. 17:19

Csicsergő, sustorgó, alkudozó nők sokasága vesz körül az emeleti ruhaboltban.

2010. augusztus 03. 17:19

„Lázasan tekergő, hosszasan mustráló, türelmetlenül kotorászó, csicsergő, sustorgó, alkudozó nők sokasága vesz körül az emeleti ruhaboltban. Különböző korú, vérmérsékletű és stílusú hölgyek elszántan – valami ősidőkből származó női vadászösztönnel és mély meggyőződéssel – tájékozódnak a fogasokon, állványokon színek szerint csoportosított ruha, táska, kendő és egyéb kiegészítő csecsebecsék között. De mit tesznek mindeközben tanácstalanul toporgó társaik?

Leginkább tanácstalanul toporognak. Esetleg ásítozva ücsörögnek. Netalán türelmetlenül nyomogatják mobiltelefonjukat. Vagy – amire még rágondolni is kétségbeejtő – fejvakarászásnak álcázva pásztázzák a többi csicsergő, sustorgó, alkudozó nőt újabb és újabb zsákmányaikban pompázva. Sistereg a levegő, suhognak a ruhák, kivillannak a fehér bokák a próbafülke vászonfüggönye alól: méricskélés, gondterhelt fejszámolás és hosszúra nyúlt tükör előtt ácsorgás, vonulás, hasbehúzás és mély lélegzetvétel következik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bőröndhal
2010. augusztus 04. 06:38
"Esetleg ásítozva ücsörögnek. Netalán türelmetlenül nyomogatják mobiltelefonjukat" Vajon kinek telefonálnak a fogyasztóvédelemnek? Vagy a papának, hogy mindenképpen szerezzen pénzt, akár kölcsönt a teljesen felesleges áruféleségek megvásárlására. Mert hát az elitréteg megengedheti magának az ilyen frankó cuccok vásárlását, akkor ők is.
dorkoka
2010. augusztus 03. 23:49
Kivillanó bokák? Hirtelen megférfiasodtam!
bőröndhal
2010. augusztus 03. 23:13
Nagyon igaz cikk. Pontosan rávilágít a fogyasztói társadalom aberráltságára.
elfelejtette
2010. augusztus 03. 21:09
Nem értem, mi ebben a leleplezés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!