Új szél, új vitorla

2010. szeptember 07. 12:55

Minden posztot elfoglaltak Orbán hűbéresei, ahol névtelen feljelentés elég ahhoz, hogy valakinek virtuálisan kitekerjék a nyakát.

2010. szeptember 07. 12:55
„Sokatmondó, hogy ezen a fent olvasható nevű szervezet égisze alatt indít »független« képviselő-, és polgármesterjelölteket a Fidesz. Például Kónyban, ahol ÁSZ-vizsgálattal igyekezett volna (vagy igyekszik még mindig?) lejáratni politikai ellenfelét a polgármesterjelölt. Mert - mint a felvétel tanúskodik - »ha nem tudjuk megfogni, elbukunk, meg kell fogni ÁSZ-vizsgálattal.«. Márpedig a nagy októberi forradalomban semmiképp nem szabad elbukni. (Olyan sztálinos ez az inkább bűnhődjön száz ártatlan...) (...)

Mára valamennyi olyan posztot elfoglaltak Orbán hűbéresei, ahol »komoly, géppel írt névtelen feljelentés« elég ahhoz, hogy valakinek legalábbis virtuálisan kitekerjék a nyakát. ÁSZ, PSZÁF, terrorelhárítás, rendvédelem, belbiztonság (formálisan is felkészül: ügyészség). És minden káder zsebében ott lapul a »vészhívó« gomb, amit csak meg kell nyomni, ha eltakarítandó »komcsi« tűnik fel a láthatáron.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. szeptember 07. 22:31
No és milyen érzés a fasz másik végén elvtársak?
miloka
2010. szeptember 07. 17:53
Jenő meg honnan tudja ezeket? Csak nem a saját gyakorlatukból? Minden ember magából indul ki!!!!
zsanett-kúnrum
2010. szeptember 07. 14:36
T szerzőnek teljesen igaza van 2002-ben valóban független szakértők ültek be az orbáni országlás után és nyóc év függetlensége nem volt jó ennek a hálátlan népségnek még új vitorlát is loptak az emeszpétől
küllő
2010. szeptember 07. 14:28
Ez nem vicc, ez egy komoly írógéppel írt névtelen feljelentés! !! Visszaérkeztünk ide. Köszönjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!