Monok nagyon szép

2012. március 12. 21:29

Nagy baja Monoknak, hogy nem a tokaji borvidék közepén van, mert így nem sokan esnek be oda csak úgy. Pedig lenne miért.

2012. március 12. 21:29
Bukovics Martin
etikai prizma

„A házai, a kastélyai, a temploma, az egész településen keresztülfolyó patak és a falu közepén a völgy, meg hát eleve az egész táj körülötte. És ha ez nem elég, az egész Tállya-Golop-Monok-Legyesbénye-út nagyon szép végig a tállyai Patócs-hegytől kezdve a Legyesbénye előtti kilátásra a Tokaji-hegyre. Nagy baja Monoknak, hogy nem a tokaji borvidék közepén van, mert így nem sokan esnek be oda csak úgy. Pedig a nemrég példaértékűen felújított golopi Vayi-kúria is útbaesik errefelé, és ha valakit még Kossuth Lajos szülőháza sem hoz lázba, még mindig van valami, amiért még Mádról is Monokra járnak az emberek: a monoki kenyér.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!