Szekszárdi vörösök

2012. március 05. 09:49

Az mindig jelent valamit, hogy mi fogy el leghamarabb. Meg hogy mit iszik az ember általában is szívesen.

2012. március 05. 09:49

„az mindig jelent valamit, hogy mi fogy el leghamarabb. meg hogy mit isz az ember általában is szívesen. tegnap este a nyolcas szeleshát háromfiú (legalább nem latin) ürült ki elsőként pikkpakk. gyümölcsös, finom, de van komolysága is. azért a tíz euróért versenyképes bármivel bárhol. és egyre több ilyen alsó, közép és felső középkategóriás szekszárdi van, eszterbauertől, heimanntól, bősztől, sok mindenki mástól. úgy néz ki, vörösben ők találták el ezt a kategóriát a legjobban. klassz. jó volt még a kilences errazuriz sb, a nyolcas hollóvár sb és a hetes tiffán carissimae (az egyik első latin, neki még szabad) is. a kétezres patricius bendecz hatputtonyos harmadát elvitték az urak, és megitták a héven, üvegből, ahogy kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!