MOL benzin helyett zsírégetés

2012. március 29. 09:28

Belém nevelték, hogy mindig próbáljam megkeresni az ok-okozati összefüggést. Norbi akciójánál is ezt próbáltam tenni.

2012. március 29. 09:28
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd

„Belém nevelték, hogy mindig próbáljam megkeresni az ok-okozati összefüggést. Norbi akciójánál is ezt próbáltam tenni. Megérteni, hogy vajon miért csinálta ezt? Miért ment szembe az egyik legbefolyásosabb magyar céggel, ahol ráadásul több tízezren dolgoznak. A dolgozók többségében némi lojalitás is van a munkáltatójukkal szemben. Tehát Norbi nem tett mást, mint egy fogyasztói csoportot felbosszantott. Joggal fordulhat meg a gondolat egy MOL alkalmazottban, hogy ha te ellenünk hirdetsz bojkottot, akkor mi meg ellened...

Az is megfordult a fejemben, hogy egy olyan témát akart bedobni a közösségnek ami sokakat érint és ezért pörgős kommentfolyam lehet belőle. Csakhogy mivel a legnagyobb csoportja a 13-17 évesek között van, ezért ennek sok értelme nincs. Ráadásul, ha ez lett volna a cél, akkor az érveket jobban kidolgozva folytatta volna az akciót.

Tehát valószínűleg egy spontán ötlet vezérelte a fitnesz gurut és nem pedig valamilyen valódi, tervezett mozgalom megteremtése. Pedig ha valóban beleáll és észérveket sorakoztat fel akkor még akár sikereket is elérhetett volna. Persze valószínűleg nem egy céget kellett volna kipécéznie, hanem a magas árak valódi okozóit. Hazánkban nem annyira gyakori, hogy egy befolyásos üzletember nyíltan kiáll valamilyen gazdasági/politikai intézkedéssel szemben, de érdemes megnézni Donald Trump Obama ellenes kommunikációját. Ő elég harcosan szembe megy Barack Obama politikájával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!