Be lettünk zárva

2012. április 14. 17:33

A Kadarka borbárt tegnap este az önkormányzat munkatársai rendőrök kíséretével bezárták.

2012. április 14. 17:33
Kadarka borbár
Facebook

„Sajnálattal értesítelek benneteket drága barátaim és törzsvendégeinm hogy a Kadarka borbárt tegnap este az önkormányzat munkatársai rendőrök kíséretével bezárták. A hivatkozás hogy az építési osztályra kötelező leadandó papírok között hiányt találtak. Reméljük a problémát mihamarabb meg tudjuk oldani ahogy, nyitunk azonnal fogom tudatni veletek a facebookon keresztül is. Köszönjük a türelmeteket, mielőbbi vendéglátásra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. május 04. 10:06
Vajon miért vágyik ebben az országban mindenki kivételezésre? (pardon: "méltányosságra") Tény és való, hatalmas az engedélyezési bürokrácia és ez konkrét anyagi veszteséget jelent egy vállalkozásnak. De mégis az lesz a jó, ha egyszer végre a szabályokat mindenki betartja. Az önkori meg betarttatja. Vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!