Prostitúció

2012. április 02. 11:28

Ők nem luxus prostituáltak lesznek. Hanem a legalja. Akik kocsmában is, meg a kamionsoron biztosítják az utánpótlást. Ha szerencsések, túlélik.

2012. április 02. 11:28
L. Ritók Nóra
hvg.hu

„Jön velem szembe az iskola folyosóján a lány, mosolyogva köszön. Kicsit nehezen lépked a nem neki és a nem iskolába való cipőben. Szeretném nem tudni, hogy már pénzért is megtette…és utálom magam, mert nem tudom megfogni, megállítani a folyamatot, hisz szemben velem egy bűnöző dinasztia áll, akikkel szemben tehetetlen vagyok. Persze nemcsak én. Mindenki. Több mint tíz éve próbálkozok ezzel a családdal, de csak addig jutok, hogy lesz pár évük a gyerekeknek, amit örömmel töltenek a suliban. De már a tizedik-tizenkettedik év után kevés vagyok, mit sem ér a beszéd, a pozitív ráhatás, jó, még bejönnek néha, hogy nem tudnék e segíteni, de azokban a helyzetekben már lehetetlen. Aztán a nyomorult fiatal lányok gyerekei is hozzám kerülnek, és előre tudom, ugyanazt az utat járják majd be, mint az anyjuk.

Ők nem luxus prostituáltak lesznek. Hanem a legalja. Akik kocsmában is, meg a kamionsoron biztosítják az utánpótlást. Ha szerencsések, túlélik.

Vannak, akik elkerülnek. Pestre, vagy külföldre. És azt csinálják. Most ketten is hazakerültek a kapcsolatrendszerünkben. Talán sikerül nekik még kialakítani az életüket. Még nagyon fiatalok. Még mindent újra kezdhetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. április 02. 13:04
Szerintem jó foglalkozás és csak 27%-kal adózik nem 90%-kal mint én 2009-ig. A 200 millió amit félretesz magának nyugdíjra, elég is lesz 50 éves korától 100 éves koráig. Legalább ebbe nem tud bele reformálni a panamai egyetemista légvédelmi MSZMP/MSZP/MDF-es mélyhűtöttnyugdíjas reformer.
Obulus
2012. április 02. 12:28
A prostitúció mindig volt és mindig lesz. Sokféle prostitúció van. Itt van a legújabb prostink, Schmitt Pál.
El Topo
2012. április 02. 11:46
Ez az, basszátok meg, ezzel kéne foglalkozni! Ki a kurva életet érdekel már, hogy Schmitt Pál kurva? Itt gyerekekről van szó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!