Bakács szerint szar, szerintem fos

2012. május 24. 19:45

Egyébként sok sikert a Compact Disco-nak a döntőben. Ullmann Mónikának is voltak rajongói a táncdalfesztiválon.

2012. május 24. 19:45
@dajcstomi
Twitter

„Bakács Tibor: »Az egész dalverseny egy nyomorék NDK-s zenés ajándékkosár, ami a táncdalfesztivál nyugat-európai primitív változata. A magyar zsűri egy saját elveivel ellentétes döntést hozott a Compact Disco kiküldésével, hiszen folyamatosan azt hangoztatta Rákay Philip, hogy meg kell mutatnunk nekünk, magyaroknak, hol a helyünk a világban, ehhez képest egy szar elektropop zenekart küldenek, ami ráadásul valami brit csapat koppintása. Mi csakis énekhangban tudnánk versenybe szállni másokkal, de a Compact Disco ebben a tekintetben is teljesen jelentéktelen.«

Szerinte szar, szerintem fos. Ezen nem fogunk összeveszni.

Egyébként sok sikert a Compact Disco-nak a döntőben. Ullmann Mónikának is voltak rajongói a táncdalfesztiválon(:”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lebutitott vadbarom
2012. május 25. 11:41
nocsak a figyeszes a szalámitolvaj liberálist tekinti hivatkozási alapnak. ezt is megéltük!
táltos
2012. május 25. 09:57
Szegény azeriek meg ezért a versenyért építettek egy akkora csarnokot:) A sok idióta barom, aki fikázza az egész versenyt, nem érzi,hogy egy mekkora lehetőség egy-egy kisebb országnak (ha nyer az indulója),hogy reklámozza az országot?
drieno
2012. május 25. 09:56
a stílus maga az ember a compact disco valóban egy nem túl magyaros dologgal rukkolt ki, de nem bántam meg, hogy így utólag meghallgattam a maga műfajában ez egyáltalán nem rossz produkció, sőt az dobáljon mindenféle jelzőket rá, aki 1. életében írt már zenét 2. kitalálta hozzá a mozgást és a látványt is (itt meg kell jegyeznem, hogy a bakács elvtárs féle félmeztelen ordítozós performanszot a magam részéről nem tartom megkoreografált előadásnak, sőt, látványtervezés végeredményének sem) 3. sikerrel elő is adta (nem úgy értem, hogy sikerült előadni nagyjából hiba nélkül, hanem , hogy a nézők egy részének tetszett is) oké, ha valami nem tetszik, de miért kell ehhez még meg is alázni azokat, akik egy csomó energiát fektettek ebbe? nekem a dolly se annyira tetszett, és? megtalálta a helyét a magyar piacon, a dalokat megtanulta, előadta, nekem nem tetszik, de eszembe nem jutna fikázni, hogy ez azért qrvára kevés, az 50-es évek amcsi zenéjét koppintani a xx század végén Magyarországon, még egy ilyen lepattant stb stb stb és a végén jöhentének a még sommásabban minősítő állati kiválasztású nedvek és egyéb végtermékek metaforái ez egyszerűen minősíthetetlen volna, és nem is teszek ilyet, pedig nagyon egyszerű lenne, és igen könnyen megy nyilván ezért teszik ezt annyian még annyit, hogy ez kb a főemlős szint, a mutogatásra képes csimpánzok, gorillák orángutánok bonobók is így fejezik ki, ha valami nagyon tetszik nekik
Sebaj Tóbiás
2012. május 25. 07:03
Jól mondod Tompi. Még Ullmann Mónikának is voltak rajongói. Téged viszont mindenki útál, te ingyenélő kivénhedt bájgúnár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!