Egy nagy segget látok

2012. június 13. 19:40

Ő nem szól egy szót se, oda se néz. Csak csoszog, slattyog, nem lassít, se nem szaporáz, az ő mozgási energiáját nem fogja befolyásolni holmi nyilvánosság.

2012. június 13. 19:40
-W-
Hírszerző

„Ma már a mosóporreklámhoz hasonló, megbízható, jól bevált receptje van a parlamenti videózásnak. Odamegy a kolléga bármely tetszőleges kormánypárti képviselőhöz, megkérdezi a napi baromságról, és annyi.

Kétféle reakció várható: zavart és nevetséges magyarázkodás - hiszen kiderült már elégszer, hogy a frakciónak semmi köze a döntések előkészítéséhez -, vagy menekülés. (...)

És van a segg. Ő nem szól egy szót se, oda se néz. Csak csoszog, slattyog, nem lassít, se nem szaporáz, az ő mozgási energiáját nem fogja befolyásolni holmi nyilvánosság, komoly ember, komoly dolgokkal foglalkozik, most például gyalogol és magában kurvaanyázik; még öt méter a bunkerig, ott már nem lehet kérdezni. Milyen válság? Milyen vége? Kit érdekel ez egyáltalán? (...)

Odaér, kényelmes ívben befordul, mint egy teherautó, megmutatja a seggét, ni, ezzel ülök én a parlamentben, letolhatnám a gatyámat is akár, kinyalhatjátok a válsággal együtt, hogy tiltana ki titeket a Kövér László az egész Kossuth térről.
 
Hanó Miklósnak hívják a segg tulajdonosát, ha valakit érdekelne, hol van manapság a Független Kisgazdapárt.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2014. május 29. 20:35
Tükörbe durrantott, ahog a mama úri szalonjában tanulta.
Hőhe
2013. december 26. 16:30
Bezzeg, ha lefejelte volna a kameramant, na az má' igen, akkor lehetett volna antizni meg zsicizni , mer'hogy báncsák a szegény pofátlanul, tolakodva "munkájukat" végző ellenzőki médiafenegyerekeket.) Wé 00 fiam a mélységed (?-): Putty-putty-putty
geraz51
2012. október 26. 17:47
Hanó egy udvarias ember,nemcsak nagy segge hanem hatalmas ökle is van.Adj hálát az istennek hogy nem állt meg mert még mindig túlóráznának rajtad az orvosok.
geraz51
2012. október 26. 17:47
A munkájukat végző újságírókat természetesen nem.De az ilyen folyosón rohangáló,mikrofont az orrod alá dugó,hülyeségeket kérdező kölyköket néha nem ártana megfegyelmezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!