782 palack egy este alatt

2012. szeptember 17. 12:26

Két palack fejenként egy amolyan kóstolómennyiség csak, igazi férfi nem adja alább 6-8 palackná egy este alatt, igaz-e?

2012. szeptember 17. 12:26
Fekete borpince
Facebook

„Ha hiszitek, ha nem, a Budavári borfesztivál leghűvösebb estéjén, csütörtökön voltak a legtöbben a standunknál és aznap fogyott a legtöbb bor. 345 vendégünk volt, Í14 méteres sor kígyózott a standnál, pedig hát 5 fok se volt, szakadt az eső, sűvített a szél, de nem számított, nagyon kellett a jó szekszárdi vörös, különösképpen az Obsitos borunk.

A vendégek akkor egy este alatt 782 palack bort ittak meg összesen, azaz fejenként több mint 2 palackot. Mi is ittunk volna legalább ennyit, de még többet is a vendégekkel koccintgatva, ha nem kellett volna folyamatosan, megállás nélkül kiszolgálnunk. Még a szervezők is beálltak bort kimérni vagy 6-an, mivel jegyért nem álltak sorba, csak nálunk borért. Hát, így zajlott a csütörtök esténk, aztán reméljük, hogy azért Szekszárdon többet fognak inni a hozzánk látogatók, mert 2 palack fejenként mégiscsak egy amolyan kóstolómennyiség csak, igazi férfi nem adja alább 6-8 palackná egy este alatt, igaz-e?

(Háry János Nagyotmondó és Figura verseny a Szüreti Napokon szeptember 22-én szombaton 11:30 órától a Múzeum színpadon.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!