Deé Báró olaszrizling 2011

2012. szeptember 07. 09:12

Ennél jobban egyben sem lehetne, félelmetesen jó inni, könnyű szeretni. Szeretem is. Egészen az öt pontos szint tetejéig szeretem.

2012. szeptember 07. 09:12
Unger Tamás
A rövid önmagam

„ez az olaszrizling bizony jó, nagyon jó. halvány szalmasárga szín, nem különösebben ragaszkodik a pohár falához. orrban rendkívül tiszta, egyenes és friss: gyümölcsei kirobbanóan érettek és izgalmasak, kicsit fűszeres is. fajtajelleges, kerek, minden szegletében ízig-vérig olaszrizling. vannak mélységei, de nem különösebben nehéz, bonyolult. közepes test, módfelett izgalmas korty. sziporkázik, vibrál, robban. rendkívül intenzíven gyümölcsös, az úgynevezett keserű mandulás zamatok csak a lecsengésben mutatják meg magukat, ott is visszafogottan és elegánsan. savai sokan vannak és a műfajhoz képest átlagon felül szépek, kedvemre valóak, a tizenkettő feles alkohol nem okoz problémát sehol, semmikor. ennél jobban egyben sem lehetne, félelmetesen jó inni, könnyű szeretni. szeretem is. egészen az öt pontos szint tetejéig szeretem. és persze veszek még belőle, mert ezerötszáz forint környékén ez bizony besztbáj, vagy mi. az élet szép.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!