1930

2012. november 13. 18:03

Azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy melyik évjárat a legszerencsétlenebb Magyarországon.

2012. november 13. 18:03
Inkei Bence
Kill Yr Boyfriend!

„Azon gondolkoztam valamelyik nap, hogy melyik évjárat a legszerencsétlenebb Magyarországon. Lehet, hogy erről már komoly tanulmányok is szólnak, mindenesetre ‘30-ban születni lehetett a legnagyobb szívás.

    - Mire már eszénél van, kezdődik is a háború.
    - A ‘20-‘45 közötti időszakból már döntően csak a legrosszabb jut neki
    - Ha férfi, még pont besorozhatják ‘44-ben leventének, ha lány, már bőven megerőszakolják a szovjetek
    - Az ún. legszebb évei a Rákosi-rendszer idejére esnek
    - Pont a legjobb korban van, hogy ‘56-ban belekeveredjen valamibe, amibe nem kéne
    - Ahhoz már túl öreg, hogy élvezni tudja, ami a hatvanas években elvileg jó volt
    - Élete legnagyobb részét a Kádár-rendszerben éli le
    - Mire jön a rendszerváltás, 60 éves, és a szar is le van szarva
    - Ha szerencsés (vagy nem), még megéri, ahogy a szemét Gyurcsány MINDENT tönkretesz, Nyugdíj Gyuri pedig elintézi a többit :(

Szóval ha legközelebb egy 1930-as születésű emberrel lesz dolgotok, legyetek vele a szokásosnál is türelmesebbek, kedvesebbek!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2012. november 14. 00:00
Minden évjárat szerencsétlen, aki magyarnak született.
Nagytestver
2012. november 13. 23:28
Most mi minden foldi jot bepotolunk a kommerekkel, kiszesekkel, besugokkal! Fasza egy allapot, itt az ideje veget vetni!
bush84
2012. november 13. 21:37
Inkeibenőke, hogy sikerült összehasonlítani ferdeszemű Gyuri -0,2%-os GDP-adatát a világháború meg a Rákosi-korszak borzalmaival? Gyurcsány egy két lábon járó hazaáruló, de hol van ő egy Rákosihoz képest? Amikor a férfiak a fronton harcolnak és halnak meg, az anyák a munkába rokkannak bele, aztán a kommunisták három generáció munkáját nullázzák le pár év alatt, az unokák nem tanulhatnak, sőt, még a dédunokák is ezt nyögik ilyen-olyan formában. Mamám '28-as születésű, imádom kérdezgetni a régi időkről. Épp azért, hogy ne felejtsem el sose, kiben, kikben nem lehet bízni. Bennük még volt tartás.
Zokni
2012. november 13. 21:30
Mindenesetre a történelem oktatás nem az átlagnak való, mert az csak arra emlékszik belőle, hogy "Horthy-korszak", a világháború, a "málenkij robot", a "pangás évei", meg Kurcsány és a felcsuti. Ja. Valamint a nők megerőszakolása olyan emberek által egyébként, akik hasonló tudati szinten állva azt hitték, hogy a történelem viharai azért sodorták el ilyen messzi nyugatra őket, és azért maradtak életben, hogy ideérve megdughassnak egy magyar parasztasszonyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!