Ki vezette a SAAB-ot 94 tavaszán Nyékládházánál?

2012. december 20. 18:53

A nagy titkok tudói ma is ott ülnek a törvényhozásban. Illetve akik már kiselejteződtek, most újra visszaigyekeznek.

2012. december 20. 18:53
Kovács G. Tibor
Gondola

„A demokrácia csak a kérdések föltevését tette lehetővé. A rejtélyek megoldását nem. A híres baleset, amely kétségtelenül befolyásolta a választások kimenetelét, már akkor elvetette a legendák magját.

Ki vezette valójában a SAAB-ot 1994 tavaszán?

Egy évvel később elítéltek egy embert, mert nem vette észre a kivilágítatlan pótkocsit. Az ítélőmester nem róható meg: a beismerés megtörtént. Az utólagos magyarázatok valószínűleg egybeestek.

A találgatás azonban folytatódott.(...)

A nagy titkok tudói ma is ott ülnek a törvényhozásban. Illetve akik már kiselejteződtek, most újra visszaigyekeznek. Ezért látszana üdvösnek a titkok feltárása.

Mert tiszta, de legalábbis tisztább demokráciát igényelne a folytatás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. december 21. 08:33
Amikor az érvek elfogynak, akkor jön Kennedy, OPNI és hasonló tartalmú kommentek tömkelege. :) Van még errefelé néhány ügynök elvtárs. :)
tunde04
2012. december 21. 07:17
soha nem fogjuk megtudni a kérdésekre a választ. de ez még nem jelenti azt, h itt a világ vége! pedig ma már nem is kellett volna felkelnünk. (elméletileg) az élet megy tovább, az ilyen rejtélyek meg csak szaporodni fognak. pölö azt sem fogjuk soha megtudni, h hová tűnt Damon Hill, meg gyurcsány szakdolgozata. pedig az utóbbi jobban érdekelne, mint az, h gyufa vezette-e a saabot és mennyit ivott, mert azt tudjuk, h sokat, de nem eleget.
kulalak
2012. december 21. 01:30
El kell olvasni az eredetit. A Bucskás-Bucskási gondolatkör is érdekes lehetne, de engem ezek már hidegen hagynak. Majd a memoár-irodalom kivesézi. Bár azért szeretnék adni minden képviselőnek egy "kémtollat" karácsonyra, ami rögzít képet-hangot. Minden évben megkapnák újra ezt az ajándékot, így hogyha betelt, megőrizhetnék sokáig.
Fakutya tizedes
2012. december 20. 22:29
Hm?? "Dávid Ibolya apját lopás miatt ítélte el a bíróság." hetek Igy már sokminden érthető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!