Semmi okunk szégyenkezni

2012. december 09. 17:50

A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy még tovább csökkenjen a korrupció az országban.

2012. december 09. 17:50
Selmeczi Gabriella
MTI-OS

A Fidesz támogatja a kormányt a korrupcióellenes harcban. A Transparency International tájékoztatása szerint egyébként az összes szomszédunk korruptabb nálunk, kivéve Ausztriát és Szlovéniát. A sokak által a németekkel egy sorban kezelt Csehország is jócskán mögöttünk kullog. De a „híres”, és „éltanuló” balti államok közül Litvánia is korruptabb, mint hazánk. Nem állíthatjuk, hogy nincs még tennivaló, de semmi okunk szégyenkezni. A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy még tovább csökkenjen a korrupció az országban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. december 10. 08:38
"Semmi okunk szégyenkezni" Mondod te. Szégyenkezzen az, aki nem tudott lopni és így csóró maradt(a'la Lázár)?
orbán(c)
2012. december 10. 07:50
Inkább az egyfogú a 4-es mellett........
Katalinka51
2012. december 10. 06:55
Ez a szőkenő akkor is hazudik, ha lélegzetet vesz. Nem véletlenül ő a fityesz szóvivője. Rinocéroszénál vastagabb és sérthetetlen arcbőr, mérhetetlen, tömény butaság. Mondjuk, meg van fizetve, az tagadhatatlan, mint ahogy az is, hogy mi mindannyian fizetjük saját hüjjjének nézésünk drága árát.
Secnir
2012. december 10. 06:32
Selmeczi: A jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy még tovább csökkenjen a korrupció az országban. Gripenek beszerzése? khm, szenátorasszony? Barát kineveztetése az amerikai elnökkel nagykövetnek (na jó, csak próbálkozás volt, mert kiröhögtek)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!