Így érkeztek meg a rizlingek

2013. február 11. 16:35

A hazaút során kb. 5 kartont felbontottak és mintegy 10-12 palack bort egyszerűen lenyúltak.

2013. február 11. 16:35
Riesling.hu
Facebook

„A mai, várvavárt örömtelinek ígérkező napba sajnos fals felhangok keveredtek. Kezdem az ürmös részével (üröm az örömben):

1. a hazai alvállalkozó szállítmányozó cég mindenféle mizériák és telefonálgatások után a reggel 9 helyett már fél 3-ra le is szállította az árut. Na nem hiánytalanul és sértetlenül... lásd 3. pont

2. a pincébe való berakodást végző hórukk-csapat a telefonban jelzetthez képest jóval drágábban végezte el a munkát.. de legalább megcsinálta.

3. ami a legfájdalmasabb: a hazaút során kb 5 kartont felbontottak és mintegy 10-12 palack bort egyszerűen lenyúltak... (vajon hol történhetett..?) leginkább a Leitz csúcsbor sajnálom, de ha arra gondolok hogy nem a 60 eurós TBA dobozba nyúltak bele kicsit csillapítólag hat... hát itt tartunk kedves Barátaim, 2013. februárjában...

írhatnám azt is: ez itten kérem Magyarország!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!