Fuxli - Életöröm

2013. március 13. 14:41

Eszterbauerék kiesése érdekes módon még erősíti is a márkát, ugyanis a borász nyíltan kommunikálja, hogy idén az ő fuxlija bizony gyengébb lett – írja a Hozamkorlát blogon a Fuxli-premiert követően Burai László.

2013. március 13. 14:41
Burai László
Hozamkorlát

A tavalyi év után idén már 9 féléből választhatunk, 4 új pince került be, Eszterbauerék kiesése érdekes módon még erősíti is a márkát, ugyanis a borász nyíltan kommunikálja, hogy idén az ő Fuxlija bizony gyengébb lett, ezzel bizonyítva, hogy tényleg csak a legjobb sillerek kerülnek Fuxli név alatt a polcokra. (...) Bár mindegyik Fuxli tetszett, érdekes módon a számomra legkedvesebb három pont az új pincéktől érkezett: a Neiner fiúké kerek gyümölcsösségével, Hetényiéké lédús cseresznyésségével, míg Márkvárt Jánosé a borászra is igencsak jellemző harsány életigenlésével vett meg. Az már biztos, hogy az első bográcsozás mellé tavasszal Fuxlit pattintok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!