Elzászi rizling a Tescóból

2013. március 30. 08:26

Nem titok, hogy a Tesco borválogatását és annak akcióit erősen figyeljük. Kíváncsi voltam, mit mutat egy elzászi rizling 1200 forintért.

2013. március 30. 08:26
Jenei Balázs
Metszetek

„A bort Jean-Michel Lihrmann készítette. A pincészet honlapját itt lehet megtalálni, érdemes körbenézni. Csavarzáras. Illatában zöld fűszerek, füvesség, citrusosság, egy kis fehér virág. A korty szép kiegyensúlyozott, ízében is hozza azt, amit illatában, kellemes enyhe fanyarsággal. Van eleje, közepe, vége.

A savai csiszoltak, enyhe selymesség érezhető a boron. Nem csontszáraz, van benne egy kis maradékcukor, de nem sok. Ráadásul nem az a habkönnyű reduktív darab, hanem egy közepes testű nagyon kellemes bor. Vacsora, film mellé tökéletes, 1200 Ft-ért megéri pénzét (egyébként 1500). Meg kell venni, hűtőbe betenni, és meginni. Most. 4,5 pont.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2013. április 02. 21:25
"Ma sehol nemlehet olyan jó halászlevet kapni.Korcsosúl a világ." na, ne búsúlj! majd a jövő héten lesz egy olyan teszkó reklámos cikk, amelyikből megtudhatod, h nem csak jó külföldi bort árusítanak, hanem fimom halászlét is. igaz lesz benne egy kis marha hús is, de még is csak a teszkó az a hely ahol a legkisebb is számít. :D
nyugalmazott tanár
2013. április 02. 21:24
"Elzászi rizling a Tescóból" Akár az ebhúgy tüdőgyulladás után.
libatolvaj
2013. április 02. 21:24
Ez egy reklàm volt a teszkonak?
Zsandár
2013. április 02. 21:23
==A bort Jean-Michel Lihrmann készítette.== Hát ez az: Készítette!!! Zöld hajtások, esetleg fürtcsutka, árpaszalma, répacukor. Beáztatva, kipréselve hengerekkel...aztán megcsinálva a teszkónak. Fuxli Daxlikám, te meg itten elemezgetsz........ Ááááááááááhhhhhhhhhhhhhhh... micsoda teremtmények vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!