Nálunk minden Optimus lesz

2013. április 10. 15:29

Most kezdődnek a vizsgák, és gondolatban már írom a diplomadolgozatomat, aminek a témája Bor és Gasztronómia a Bodri Pincészetben lesz.

2013. április 10. 15:29
Bodri Orsolya
Zipp.hu

- Elég hamar berobbantál a köztudatba az Év Fiatal Magyar Borásza díjjal. A reflektorfény után milyenek a dolgos hétköznapok?

- A hétköznapok gyorsak, nagyon gyorsak. A mi multifunkciós pincészetünkben mindig akad teendő, a vendéglátás, a rendezvényszervezés, a marketing és a borászat terén is, merthogy ebben mindben dolgozom, de ez így van rendjén.

- És hogy megy a tanulás? Csak az elmélet vagy a van egy kis gyakorlat is?

- Még egy évig tanulok Gyöngyösön és meg lesz a szőlész-borász mérnöki diplomám. Most kezdődnek a vizsgák, és gondolatban már írom a diploma dolgozatomat, aminek a témája Bor és Gasztronómia a Bodri Pincészetben lesz. Ez azért is aktuális, mert hamarosan megnyitjuk az a'la carte Optimus névre keresztelt éttermünket.

Makk Norbert mesterszakáccsal és egy szuper vendéglátós csapattal isteni gasztronómiát fogunk felvonultatni és természetesen mindezt a borainkkal együtt kóstolhatják majd meg a vendégek. Az ételek és a borok mellett pedig pálinka, csoki, és saját Optimus kávé blend is lesz. Szóval nálunk minden Optimus lesz, vagyis a legjobb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!