Ellenzéki pártot alapít a Fidesz

2013. május 08. 13:50

Az ellenzék vezetésével Kocsis Mátét bízta meg Orbán Viktor.

2013. május 08. 13:50
Hírcsárda
Hírcsárda

„A Nemzeti Ellenzéki Együttműködés Pártja azokra a szavazókra számít, akik bizonytalanok vagy kormányellenesek, de az ellenzék egyik alakulatában sem tudnak megbízni. Az ellenzék vezetésével Kocsis Mátét bízta meg Orbán Viktor, aki fiatalos lendületével és kommunikációs tapasztalatával optimális a pozícióra.

»A jelenlegi balliberális ellenzék és a szélsőséges Jobbik méltatlanok a kormánypártok színvonalához, a Bayern sem szeretne a Pakssal játszani« – világította meg egy futballhasonlattal a kormányfő a pártalapítás lényegét.

Az ellenzéki párt irodáit trafikokban és olyan Fidesz irodákban alakítják ki, ahol van hely. A párt várja soraiba azokat a diákokat is, akik jelenleg tévúton járnak, de nyugdíjasoknak is könnyű szívvel tesznek ígéreteket, hiszen a 2014 után is ellenzékben folytatják tevékenységüket, így nem kell majd azokat beváltaniuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. május 08. 16:06
Gyerekek ez kocsmaszint sőt még onnan is biztos lehetne viccesebb szemelvényeket vételezni. Egy ideig figyelemmel kísértem a Hírcsárdát, mikor még tényleg viccesen állt az egész politikai színtérhez. Most már nyilvánvaló, hogy hova húznak...
tapsihapsi
2013. május 08. 15:55
lehetne egy fidesz ellenzéki párt, a választások után meg nagy koala... biztos siker!!!
IgazságosIzomViktor.
2013. május 08. 15:09
jav.:ellenzéke
IgazságosIzomViktor.
2013. május 08. 15:04
Ez valami vicc?Hol a kandi kamera?Várom mikor tör ki a röhögés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!