Zuckerberg megvette Magyarországot

2013. május 29. 11:00

A jelenlegi vezetést valószínűleg lecserélik és hipszter dizájnerekkel, programozókkal, egy kávéautomatával és Széles Gáborral töltik fel az igazgatótanácsot.

2013. május 29. 11:00
Hírcsárda
Hírcsárda

„Lapunknak sikerült kiderítenie a váratlanul Budapesten feltűnő Mark Zuckerberg látogatásának célját. Ez pedig nem más, mint Magyarország akvizíciója, amivel a Facebook portfolióját szeretné szélesíteni a világ egyik legbefolyásosabb embere. »Ha fényképezni akarok ott az Instagram, a térképi infók végett pedig meglesz a Waze. Most pedig veszek egy országot. LOL.« - indokolta a vásárlást a Facebook vezetője.

Elemzők szerint a vételre a kutyája beszélhette rá, aki szintén magyar származású és puli. Úgy tudjuk, hogy Magyarország ezentúl Facebook appként működik tovább. A jelenlegi vezetést valószínűleg lecserélik és hipszter dizájnerekkel, programozókkal, egy kávéautomatával és Széles Gáborral töltik fel az igazgatótanácsot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. május 29. 13:29
Az I-betűn pedig egy sábeszdekli és egy metélt fasz?
Zokni
2013. május 29. 11:56
Ba'meg. Már megint a Széles járt jól: ezerszámra ihatja a potya kávékat. Persze, biztosan azért, mert ő órákig tud különösebb pluszenergia nélkül lebegni a levegőben. Egy szellentés, és kész.
OberEnnsinnen
2013. május 29. 11:53
1. Eltévedt. 2. Eljött, belülről megnézni egy "igazi diktatúrát". (Ebben az esetben nyilván a napot a magyar Human Righst, a TASZ, a Helsinki Bizottság, Heller Ágnes, Konrád György stb., stb. -ről szóló jelentések figyelmes átolvasásával kezdi.
luga
2013. május 29. 11:21
Kac-kac. Viccesek vagytok, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!