Villányi bestbuy-bajnok

2013. május 21. 09:44

A hordót sem érezni, tisztán csak a bort! Fölösleges jelzőket keresni Kvassay Levente 2011-es merlot válogatására.

2013. május 21. 09:44
Kovács András István
Olaszrizling

„Nagyon jó merlot Villányból, 88-89 pont, fogyasztói ára 1599 forint. A lényeget ezzel elmondtam Kvassay Levente boráról, ami persze bővebb értékelést is megérdemel. Gyümölcsös, jó savú, élénk, nagyon jól iható. Vibrálás, semmi nehézkesség. Csokisság sehol, lekvár meg pláne nincs, se közel se távol. Hordót sem érezni, tisztán csak a bort!

Selymesség, jó szerkezet, harmónia. Kicsi kesernye bújócskázik néha benne, nem zavaró, amúgy meg hússzor inkább ez, mint lekváros bödön… Ezt jegyzeteltem a Kvassay-merlot kóstolása közben. (...) Ennek a bornak a fogyasztói ára 1599 forint, emitt. Igen: ezerötszázkilencvenkilenc. Fölösleges jelzőket keresni, hogy ez mekkora besztbáj-bajnok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A maffia színe: VÖRÖS
2013. május 22. 11:55
"bestbuy-bajnok" ez meg egyszerűen szánalmas
A maffia színe: VÖRÖS
2013. május 22. 11:55
"hordót sem érezni" ja, pláne hogy manapság már nem hordókban, hanem reduktív módon, rozsdamentes acéltartályokban gyártják a bort hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!