Fejlődünk, de tényleg

2013. június 26. 09:44

Nekem jó a csavarzár, mert kevesebb bort locsolok ki a lefolyóba, és ha nem fogy el, akkor sokkal könnyebben tudom cipelni egyik helyről a másikra.

2013. június 26. 09:44
Unger Tamás
Tumblr

„Azon gondolkodok, hogy ha csinálnék statisztikát arról, hogy tíz, általam kinyitott borból mennyi dugós, illetve mennyire került csavarzár, akkor az elmúlt három hónapban ez a statisztika észrevehetően a csavaros palackok felé billent el. Már csak abból is látszik az egyébként örömteli váltás, hogy a gyűjtögetett dugóim igen lassan gyarapodnak.

Haladunk a korral. Nekem jó, mert kevesebb bort locsolok ki a lefolyóba, és ha nem fogy el, akkor sokkal könnyebben tudom cipelni egyik helyről a másikra. Ja, és mivel nem a rajnai palackok nem férnek el a hűtőm oldalában csak fektetve, ezért így nyugodtabban fektetem el őket. Meg. Meg. Meg még rengeteg dolog miatt jó a váltás.

Nektek is jó. Mindenkinek jó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2013. június 26. 14:07
Persze hogy jó. Néhány szerencsétlen, de annál nagyobb hangú pozőrön kívül, aki sznob féligazságokra építi a saját borkultúráját, mindenki rájött arra, hogy rövid életciklusó borokhoz nincs ennél jobb, legyen az reduktív fehér vagy rozé, vagy beaujolais, oportó, hasonló. Arról nem is beszélve hogy nem kell a dugómorzsákat sem halászni a pohárból. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!