Jön az István, a cigány

2013. augusztus 25. 11:08

Gáspár Győző átiratával kapcsolatban Balog Zoltán elmondta: nagyon jó, hogy végre Petrás János, a Kárpátia énekese is szerepet kap egy ilyen produkcióban.

2013. augusztus 25. 11:08
Hírcsárda
Hírcsárda

„A Rómeó és Júlia roma filmváltozatának elkészítése után a színház felé fordulna Gáspár Győző: értesüléseink szerint a showman már félig el is készült az István, a király átiratával, amely a fiatal Vajk hatalomhoz vezető útját jelenítené meg sok táncos betéttel és természetesen Nótár Maryvel. Gáspár ráadásul tekintélyes mértékű állami támogatást is kapott a darabhoz, így egyre valószínűbb, hogy valamelyik szerepre magát Mága Zoltánt keresi majd meg a rendező. (…)

Az István, a cigánynak megítélt állami támogatással kapcsolatban megkerestük Balog Zoltán emberi erőforrás minisztert, aki elmondta: nagyon jó, hogy végre Petrás János, a Kárpátia énekese is szerepet kap egy ilyen produkcióban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kurfürst
2013. szeptember 15. 12:32
EZ MÉG JOBB : http://hircsarda.blog.hu/2013/07/25/szepesi_nikolett_overdose_hazudik :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gyurbán Fektor
2013. augusztus 28. 14:30
de az is zavar. na most akkor mi lesz, leszopod magad? ostoba idomított állat...
OberEnnsinnen
2013. augusztus 28. 14:29
Sok furcsaságot megélhetünk még, a sajátos naiv kreativitás előtt beláthatatlan tér tátong. Szóval: pár éve, mikor a komlói bugyiárus volt az egyik menő celeb, valamelyik színház előterébe is bekeveredett az illető. A büfé előtt állt sorba. Odaérkezett Kállai Ferenc, akit éppen szorított az idő, s megpróbált soron kívül egy kávét kérni. Mire az eladó: - Hogy képzeli, megelőzné Pongó művész urat!...
blvr
2013. augusztus 28. 14:28
Dikk mán István!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!