Kormányzati Skynet

2013. október 29. 20:07

Ha a kormányzattól azt kéred, hogy gondoljon újra valamit, akkor mérget vehetsz rá, hogy bonyolultabb és drágább lesz. Nincs ez másként a szőlőtelepítés terén sem.

2013. október 29. 20:07
Pflanzner Sándor
Szőlőművelés

„A telepítéshez talajvédelmi vizsgálatot is kell végeztetni. Ennek bekerülési ára 80 ezer forint körül van. Kihívja az ember a legközelebbi kutatót, aki szép anyagot készít, aminek a 6. pontjának (Összegzés) első mondata: »talajtani szempontból a terület alkalmas oltványszőlő telepítésére«. Valószínűleg a kormányzat nem biztos az oktatási reform sikerében, ugyanis november elsejétől ez nem elegendő információ ahhoz, hogy egy hegybíró eldöntse, hogy kiadja-e a telepítési engedélyt.

Ehelyett ezt a szakvéleményt a megyei hivatalhoz kell elvinni, ahol ebből egy szakvéleményt készítenek, és annak alapján lehet csak kiadni a telepítési engedélyt. Mivel én sem bízom az oktatási reformban, segítek, és megírom a szakvélemény sablonját: »Az van odaírva, hogy talajtani szempontból a terület alkalmas oltványszőlő telepítésére«.

Ez a bámulatos teljesítmény további 30 ezer forintjába kerül annak, akinek nem megy el a kedve az egésztől. Tehát nem egy helyen kell intézni a dolgokat, hanem két helyen, és drágábban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. október 30. 10:03
Ez a pflanzer egy küldött kis köcsög. Játssza itt (a 'Szőlőművelés'-en) az egy köbcenti félsváb-f.zs.-f.c. agyával a szőlész-borászt, közben pedig videókat gyárt a vörösekről a vörösöknek. Hogy az anyja ne sirassa! Életében nem látott még harmatgyökeret se szénkéneget. Viszont bort hamisítani már tudott születése előtt is. Egyszóval, egy juhfark!
varosoko
2013. október 30. 10:03
A tököm tele van már RAMBOval (alias Pflanzer S.), aki az index-internetto, mondjuk, elmúlt 15 éves korszakának egyik, ha nem legvéresszájúbb magyargyűlölője volt. Ha szőlőről és borról van szó, kitör belőle a lokálpatrióta náci, de azon kívül ... bárhol és bármiben rosszabb, mint 10 Gyurcsány együttvéve! :S Hadd ne érezzem már át a baromi nagy gondját!
profi rögbink sincs A FOCI SE MUSZÁJ
2013. október 29. 21:41
tömtek már elég állami meg eu-s pénzt belétek, büdös sznoborász maffia azért mert te későn jöttél és most tartanád a markod, egyéni szocproblémád, hogy üres marad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!