Egy korszak lezárul

2013. november 23. 12:46

Nagy Ember. Öreg Lélek. Utolsó Mohikán. Fehér Bölény. Valós értékrend. Megkérdőjelezhetetlenség. Egy letűnőben lévő kor. Erő. Tisztaság. Hitelesség. Somló.

2013. november 23. 12:46
Somlói Borok Boltja
Pannon Televízió

„S hogy miért érezzük mindezt korszak-zárásnak? Aki ismeri ezt a két borászt annak talán nem kell szavakkal. Ennek ellenére megpróbálja az ember, még ha csak kifejezések, és tőmondatok jönnek is ki az elszoruló szívből és torkon:

Nagy Ember. Öreg Lélek. Utolsó Mohikán. Fehér Bölény. Valós értékrend. Megkérdőjelezhetetlenség. Egy letűnőben lévő kor. Erő. Tisztaság. Hitelesség.

Somló.

S hogy mi lesz velünk nélkülük?
A Somlón az élet megy tovább.

Jövőre lesz pálinkafőzdénk, új szállodánk.  Megnyit a Bálint pince rendezvény-komplexuma, tavasszal kiásunk nektek néhány rompincét a hegytetőn, elkészül a Somló Makett, szervezzük a programokat ezerrel, a maradó borász kiválóságaink mellett pedig évről évre új, fiatal, tehetséges borászok mutatják majd meg a világnak a Hegyet.

Jó lesz, ne féljetek!
Jó hát.

Ugyanaz? Sohamár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!