Newton Gábor esete

2013. december 06. 17:51

Széles kétszer már kikapcsolta a gravitációt. Egyszer a Videoton, egyszer meg az Ikarus esetében. Még idegen lények sem kellettek hozzá.

2013. december 06. 17:51
Veress Jenő
Népszava

„És akkor még nem is szóltunk a kissé késlekedésben lévő ingyen energiát termelő hogyishívjákjáról, ami 500 évre kétharmadhoz juttatja Orbánt. De, hogy Széles felelősséget érez a magyar gazdaságért, az világos. Aggódik, hogy az eddigi energiaadó hiányozni fog a költségvetésből. »Azért én a bevételkiesésre is kínálok megoldást: ezt az új energiát is adóztatni kell.«

Megadóztatni valamit, ami ingyen lenne - döfi! Ideje számba vennünk, mi mindenre leselkedhet - e logika szerint - az adókivetés réme. Napsütés, esővíz, levegő, szél? (Még jó, hogy nem belőle lett miniszterelnöki jobbkéz.)

Amúgy Széles kétszer már kikapcsolta a gravitációt. Egyszer a Videoton, egyszer meg az Ikarus esetében. Még idegen lények sem kellettek hozzá. Elárulhatná végre, hol a kapcsoló...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. december 07. 08:35
Ez a Jenő kezd a Népszava ügyeletes "Gyurcsókjává" válni. Racionális civilizált ember számára egész egyszerűen értelmezhetetlen amiket kazalba hord. A Népszavának nincs felelős szerkesztője?
Peter8811
2013. december 07. 08:19
Miért Nyúton Gábor, mé nem Golda Mejjer Gábor? Még alliterál is!
allover
2013. december 06. 23:41
Gabi, b@szd meg, ismét, újra, belefingottál a nullás lisztbe! Ismered-e a vasat, mondjuk a gyár fogalmát, a járműgyártást, a két- és háromműszakozást? Oszt' különösképpen az MSZP privatizációjának mivoltát, úgy igazi mélységeiben 94-98 között? Széles Gábor úr legalább, megmentette azt, ami menthető! Nem irigylem a LAFO-ját! Nézd meg a többi "nagy nyertes" portfólióját, kapcsolt vállalkozásaikkal egyetemben! Soroljam őket? Mi a f@sznak akarsz tündökölni ilyen badarságokkal?
balbako_
2013. december 06. 20:07
A különbség annyi, hogy Széles mögött ott egy életmű, működő cégek, Veress mögött meg egy obskúrus szennylap. Ettől még Széles nem fog rosszat álmodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!