Csoda? Aligha, ennyi ember nem tévedhet.

2014. február 09. 11:04

A Szovjetszkoje pezsgő ne lenne legalább olyan minőségű, vagy jobb, mint az üzletek polcain található pezsgők 80%-a? Bármikor össze lehet kóstolni.

2014. február 09. 11:04
Fórián Szabó Róbert
Borrajongó

„Kedves Blogger!

Örömmel olvastam véleményét, a címadás nagyon találó, mert a Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgő lehetne akár Magyarország nyolcadik csodája is, hiszen a 80-as évek óta rengeteg viszontagságot megélt márka, átvészelte a rendszerváltást majd a privatizációt, hosszú évtizedeken át az Izsáki pezsgőgyár legstabilabb márkája volt.

Az izsáki gyár korábbi vezetői nem láttak benne fantáziát és helyette inkább új termékeket fejlesztettek, más brandet építettek, azonban 4 évvel ezelőtt az üzem jelenlegi tulajdonosai szívós izsáki emberek lévén, pont ebbe a pezsgőbe találták meg azt a potenciált, amivel át lehet rendezni egy kicsit a pezsgőpiacot, ehhez nem kellet más mint egy régről ismert már-már elfeledett márka, megfizethető ár és ennek arányában jó minőség, meg persze egy kis reklám.

Hogy sikerült-e? Erre a legbeszédesebb válasz a versenyhivatali bírság, ha a Szovjetszkoje pezsgő megmaradt volna annál a pár ezer palackos éves mennyiségnél mint amit 4 évvel ezelőtt eladtak belőle a kutyát nem érdekelné a történet, viszont ebből a pezsgőből 2013-ba több mint 2 millió palackot adtunk el...

Csoda? Aligha, ennyi ember nem tévedhet.

A Szovjetszkoje pezsgő ne lenne legalább olyan minőségű vagy jobb mint az üzletek polcain található pezsgők 80 %?

Bármikor össze lehet kóstolni.

Valakinek nem ízlik? Ez azt hiszem ízlés kérdése, ami mint tudjuk szubjektív.

Valaki többre vágyik? Kóstolja meg a Szent István pezsgőinket, amelyek valóban más szőlőből és más technológiával készülnek ennek megfelelően érezhető a különbség a két márka között.

Üdvözlettel:

Fórián Szabó Róbert
Royalsekt Zrt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. február 10. 13:00
Én jórészt csak muskotályos Törleyt nyomok, de egyszer megkóstoltam ezt, és ízlett. Találkoztam már olyan "spéci" francia pezsgővel, hogy csak igen nagy undorral nyeltem le (fiatal voltam, esküvő volt, már belekóstoltam, nem volt mit tenni). Szerintem nem rosszabb pezsgő, mint sokan mások. Ja, és külön bejön a címkéje, a csomagolása, a kétfejű cári sassal!
Pirosz-szka
2014. február 10. 00:10
Nem fogok tudni aludni: mit ittál szilveszterkor? Orosz pezsgőt vagy aSzent István-félét?
nyugalmazott tanár
2014. február 10. 00:10
Ha a napi adagot megkapja, akkor ez se rosszabb a többinél...
kamasuka
2014. február 10. 00:06
Pedig nem jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!