Áldozatok és gyilkosok

2014. február 13. 11:12

Szellemi polgárháború folyik a kispolgár ideológusa és a magyar zsidó értelmiség között.

2014. február 13. 11:12
Hortolányi Gábor
Facebook

„Vegyük végre tudomásul, hogy a magyar zsidóság a magyarság része. Értékes része! Vegyük végre tudomásul, hogy történelmi okok miatt úgy alakult, hogy a magyar zsidóság ráadásul a magyarság értelmiségi vezetőjeként is értelmezhető egyszerűen csak azért, mert nincs más. Az új kispolgári trafikosból nem lesz se zenész, se művészettörténész, se tanár, se ügyvéd. Kispolgár lesz. Az egzisztenciájától megfosztott »értelmiségiből« pedig ellenálló lesz, aki ha kell mártír, ha kell szenvedő áldozat, igény szerint. A kispolgár pedig nem tud ezzel az egésszel mit kezdeni. Ő csak azt látja, hogy legyilkosozzák azok, akik a Nagykörúton túl egy hétnél többet soha el nem töltöttek.

Miközben Magyarországnak egy nemzeti kiegyezésre volna szüksége évtizedek óta, egy szellemi polgárháború folyik a kispolgár ideológusa és a magyar zsidó értelmiség között, közben pedig a valódi baloldal és proli szavazótábora kínos vircsaftok közt enyészik el.

2014 áprilisa ennek a háborúnak egy fontos csatája lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bohócügyi áltitkár
2014. február 14. 07:38
Azért a mély-magyarokban ott van a mély sötétség is rendesen. A legszebb az amikor a jobboldali publicistát nemes egyszerűséggel lezsidózzák, a helyet, hogy elolvasták volna a teljes cikket és megértették volna. De láthatólag nem, ennek az egysejtű jobbikos söpredéknek nincs igénye a megértésre...
locsaba
2014. február 13. 21:36
Vezetitek tik a pöcsötöket az anyátokba.
tango47
2014. február 13. 20:17
Az ilyen seggfejek miatt megy fel a jó magyarok vérnyomása. Spiró, Kertész Á. után egy névtelen senki. Csökken a pocskondiázás színvonala is.
grad
2014. február 13. 17:57
El kell ismerni, a zsidók között sok a tehetséges ember, bár ebben benne van az is, hogy egymást "nyomják" ahol tudják. Viszont a zsidóság már nagyon régóta egyvalamivel nem igen dicsekedhet: az pedig az erkölcsössége. Mert mit is ér egy nagy író, vagy rendező, aki velejéig züllött, és a devianciák lelkes támogatója? Az én szememben nem sokat. Márpedig a liberális, zömében zsidó értelmiség ezt az értékrendet képviseli, és ezt akarja ráerőszakolni az általa csak "kispolgári"-nak titulált többségi nemzetre. Hát, egy frászt! Egyébként meg ez az írás egy tiszta megnyílvánulás, hogy miként is gondolkodnak a liberális zsidók a magyar-zsidó együttélésről. És ez a felsőbbrendűségi tudat...kemény rasszizmus a javából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!