A nap embere: Varga Mihály

2014. december 16. 14:59

A nemzetgazdasági miniszter is megszavazta a vasárnapi zárva tartást, noha novemberben még egészen mást gondolt róla.

2014. december 16. 14:59
Inkei Bence
Cink

A nemzetgazdasági miniszter is megszavazta a vasárnapi zárva tartást, noha novemberben még egészen mást gondolt róla. (...)

Szerencsére a minisztert azóta sikerült meggyőzni, de engem azért érdekelne, hogyan merülhettek egyáltalán fel benne olyan eretnek gondolatok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. december 16. 21:24
Nyilvánvaló, hogy Varga Mihály nem ért egyet ezzel a baromsággal. De mit csináljon?! Mondjon le emiatt? És ha lemondana, akkor mi lenne??? Szerintem egy csomóan reménykedtek, hogy a KDNP-sek megint eljátszanak ezzel a kisded dologgal, de hát majd annyira lesz komoly, mint ők...Nem jött be. Úgy látszik, a kapanyél is elsülhet... :(
realista
2014. december 16. 17:39
Nemcsak a Varga ellenezte előzőleg, nemrég még Orbán is, mondván, hogy az ország jelenlegi helyzete ezt nem teszi lehetővé. Az ország helyzete biztos néhány nap alatt sokat javult - tehát változott a vélemény. Persze inkább arról lehet szó, hogy a Kdnp diktál a Fidesznek (mint anno az Szdsz az Mszp-nek). Vajon mit tudhat a Kdnp a Fideszesekről, hogy igy irányitja őket?
BőröndÖdön
2014. december 16. 17:18
A misi azt csinálja,amit a gazdája mond neki,oszt jónapot!
holmes
2014. december 16. 15:58
Mindenkinek egységfrontba kell tömörülni, ha az Ellenség gyapálásáról van szó! http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2010/10/csapataink-harcban-allnak.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!