Orbán Viktor eltévedt Párizsban

2015. január 12. 08:25

Maguk a Charlie Hebdo munkatársai valószínűleg egy címlappal gratulálnák ehhez a gesztushoz, ahol Orbán Viktor az ő sírjukat gyalázná meg, mert lényegében ezekkel a mondatokkal ez történik.

2015. január 12. 08:25
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

»Az európai ember áll támadás alatt, az európai ember szabadsága és életformája. Nem tehetjük meg, hogy nem nézünk vele szembe. Európának képesnek kell lennie arra, hogy megvédje magát. A politikai korrektség pedig már nem nyújt védelmet a kegyetlen barbársággal szemben. A jelenlegi európai politika nem tudja megvédeni az európai embereket.«

Maguk a Charlie Hebdo munkatársai valószinűleg egy címlappal gratulálnák ehhez a gesztushoz, ahol Orbán Viktor az ő sírjukat gyalázná meg, mert lényegében ezekkel a mondatokkal ez történik. A lap életben maradt újságírói, és az egész francia nemzet az elmúlt napokban ugyanis egy dolgot hangsúlyozott, nem szabad félni, és ebből kifolyólag rossz politikai döntéseket hozni. Az a másfél millió ember aki ma utcára megy, biztosan nem ért egyet Orbán Viktor mondataival, hogy a szabadság csak másodlagos kérdés.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. január 12. 14:03
Kvasztics Fedor [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 12. 11:47 Netanjahu, Erdogan, Orbán - mindannyiuk vallását gyalázták, és ők ott menetelnek, Charlyval azonosulva?" Hát ők igen, ne felejtse hogy a főcharlie Wolinski zsidó volt és kommunista, őt vértanúvá kellett avatni. Orbán másért ment és ezt le is szögezte: „Orbán Viktor miniszterelnök köszönettel és tisztelettel elfogadta a francia kormány meghívását arra a megemlékezésre, melyet vasárnap délután rendeznek Párizsban az elmúlt napok merényleteiben elhunyt áldozatok emlékére” Szó sincs charliekról, terroristákról csak áldozatokról.Aztán hazajőve még adott is a bevándorlásnak. Nyökögnek is a jesuischarliek határok nélkül...
hakos
2015. január 12. 14:01
A ballibbantak rendkívül képesek a szabatos gondolkodásra: Orbán Viktor azt mondja, hogy az európai ember szabadsága áll támadás alatt. Ebből egy szétdrogozott agyvelejű ballibbantnak nyilvánvalóan logikus a következtetés, hogy Orbán Viktor szerint a szabadság csak másodlagos kérdés......:)))))) Értelmet ne keressetek benne, a bullshitgenerátorba az egyszerűség kedvéért csak egyetlen paramétert tápláltak bele, hogy rosszat kell mondani Orbánról, aztán ilyen szövegek jönnek ki belőle..:))))))
catalina9
2015. január 12. 13:57
A lap életben maradt újságírói, és az egész francia nemzet az elmúlt napokban ugyanis egy dolgot hangsúlyozott, nem szabad félni, és ebből kifolyólag rossz politikai döntéseket hozni." Ezért hoz jó döntést Orbán. Nem fél a szabadelvtelen, gusztustalan jesuischarliektól.
tango47
2015. január 12. 13:24
Ez a Jámbor lehet, hogy igen jámbor fajta, de kártékony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!