Szégyen vagy dicsőség az Update VBK?

2015. július 15. 09:25

Úgy elemészt a kíváncsiság, mint egyszeri adatigénylőt az Átlátszónál, hogy vajon milyen szőlőfajta passzol legjobban a vkb-hoz? Melyik kiváló borvidékünkről származik?

2015. július 15. 09:25
Kodela Mia
Borravaló

De rendben, isszuk a kólát, nem is hizlal, viszont tragédia, »A kóla nekem önmagában túlságosan gejl, a vörösbor kellőképpen kiszintezi az édességét« - nyilatkozza az egészségguru. Szóval a saját, steviás kóla igazából nem is annyira finom, túl édes, ízesítsük hát egy kis vörösborral.

Nem is tudom, hány éve már, hogy szerencsére nem ütköztem bele a vbk-ba, nem láttam itallapon, táblán, nem kérdezték meg, hogy nem innék-e egy pohárral. És nem akarok álszent lenni, volt, hogy kirendeltünk egy nagy korsó vbk-t több szívószállal és az nyerte a versenyt – meg a másnapi fejfájást – akinél előbb ürült ki a korsó. Azonban, ahogy én is magam mögött hagytam ezeket a botlásaimat a szeszes italokkal, úgy remélem még nagyon-nagyon sokan rajtam kívül. Ha már egyszer előre haladtunk, akkor még Schobert Norbi se lökjön minket vissza, még akkor se, ha ez neki sok pénzt hoz.

»Ha ezt felhígítom felesbe finom vörösborral…« – csakhogy, jó üzletember módjára őrzi a titkot, hogy vajon mi is az a „finom” vörösbor, amit a fogyasztónak kínál. Pedig úgy elemészt a kíváncsiság, mint egyszeri adatigénylőt az Átlátszónál, hogy vajon milyen szőlőfajta passzol legjobban a vkb-hoz? Melyik kiváló borvidékünkről származik?

Ki az a termelő, aki féltőn gondozta a tőkéket, hogy az arról szüretelt kiváló bor majd a magyar emberek poharában kössön ki? És akkor nem is beszéltünk még afféle finomságokról, mint talajösszetétel, művelésmód, terméskorlátozás, szüreti időpont, alkoholfok, tartály vagy hordó, sav vagy éppen maradékcukor. Élek a gyanúperrel, hogy a »finom« vörösbor attól lesz egyáltalán iható, hogy kerül bele kóla is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazmondó1
2015. július 16. 10:49
"Melyik kiváló borvidékünkről származik?" Nos, lehet, hogy megtaláltam erre a kérdésre a választ. Megvizsgáltam a Norbi már piacon lévő Update alkoholos borát. Egy olyan "borgyárból" származnak, amelyik cégnek egy m2 szőleje, ami nem sok, sincs. Akkor honnan lehet a szőlő? Gondolom, hogy a piaci maradékból.Ha abból csinálják az alkohol menteset, akkor kösz, de én nem kérek belőle.
hegyaljai
2015. július 15. 18:38
A szerző és a kommentelők is tévedésben vannak, hiszen ez a még nem is létező "termék" nem a vörösborról, nem a kóláról, nem az emberi igények, élvezetek kielégítéséről szól, hanem Norbiról. Meg az általa keltett marketing hajcihőről, meg a fogyasztó lenézésével párosuló profitéhségről. Én eddig sem fogyasztottam Norbi termékeit, ezt olvasva sem fogok ott állni a bolt ajtajában, hogy mikor hozza már forgalomba.
Secnir
2015. július 15. 18:37
vbk = vörösboros kóla. ok, ezt értjük. alkoholmentes update vbk = alkoholmentes vörösboros cukormentes kóla -> barnára színezett víz az emberiség megérett a pusztulásra.
Igazmondó1
2015. július 15. 18:34
Norbi, ezzel az akcióddal kivégezted a részvényeidet.Most már mindenki tudja, hogy kamú az egész. Aki alkoholmentes borral előáll, az mindenre képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!