Nem akarom a bort megszentségteleníteni

2015. július 11. 10:33

A világon mi csináltunk először színtiszta stevia-kólát. Ha ezt felhígítom felesbe finom vörösborral, amiből kivontuk az alkoholt, akkor kapok egy nulla kalória, nulla szénhidrát vbk-t.

2015. július 11. 10:33
Schobert Norbert
Index

„- Te kóstoltad ezt már? Hasonlít az íze bármennyire is a vbk-ként ismert italra?

- Száz százalékosan, nem tudod megkülönböztetni. Én abba az embertípusba tartozom, akik azért isznak fröccsöt, mert szeretik az ízét. Nem akarok részeg lenni. Na jó, van az az alkalom, amikor szeretnék, de ritka.

- De ha a bor része az igazán egészséges, miért kell higítani?

- Ki a franc akar alkoholmentes bort inni? Én sem akarok. Nem akarom a bort megszentségteleníteni. De más a helyzet az alkoholmentes fröccsel és vbk-val. Kiváló üdítő. Az, hogy megyek az autópályán, iszom az alkoholmentes fröccsöt és azt mondom, hogy egészségetekre, azért az nem egy rossz dolog.

- Nekem az a tapasztalatom, hogy vbk-t 14 éves kor fölött nem nagyon isznak az emberek.

- Most éppen kinn vagyok Törökországban, kihoztunk két repülőnyi embert, ők az én célcsoportom. Szeretik a light kólát száraz vörösborral inni, hűsítő jéggel. A kóla nekem önmagában túlságosan gejl, a vörösbor kellőképpen kiszintezi az édességét. Sok ember van, aki a Sprite-ot sörrel issza, az is egy hasonló sztori. Úgyhogy azt gondolom, hogy ennek is van létjogosultsága.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:30
Na most már össze is állhatsz a gyurcsányival. Te a BOR-ból kivontad az alkoholt, a táncos meg a BOR-ról szóló diplomamunkából a lopott diplomadolgozatot. Egyivásúak vagytok. További sikereket!
Karbantartó9
2015. július 13. 13:42
At is jó
heep
2015. július 12. 17:16
"Ha ezt felhígítom felesbe finom vörösborral, amiből kivontuk az alkoholt, akkor kapok egy nulla kalória, nulla szénhidrát vbk-t." Nulla agyhoz ez dukál, igaz kedve Norbi? Vörösborból kivonni az alkoholt? Anyám borogass.
Engur
2015. július 12. 14:30
Idióta. De nem is számítottam normális gondolatra ebből az agyból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!