Barack

2015. augusztus 18. 07:55

L. Simon László a balul sikerült barackmagakció kapcsán egész egyszerűen letagadta, hogy köze lenne saját cégéhez.

2015. augusztus 18. 07:55
A szerk.
Népszabadság

Ráadásul épp Lázár János volt az, aki megkorholta államtitkárát azt kérve, szabaduljon meg a cégétől, mert csak így lehet a közt szolgálni. Ez az összefüggés, mi tagadás, már szegény L. Simont is zavarba hozhatta, hiszen eddig nem volt gond rabokkal műveltetni a szőlejét, nem volt gond uniós pénzből felújíttatni a panziója melletti utat, azt tehetett, amit csak akart.

Lázár János bizonyára tudja, miről beszél, mert legutóbbi vagyonnyilatkozata alapján két cégben is tulajdonos, de az biztos más, azok a cégek azzal, hogy az ő javát szolgálják, nyilván a köz javát is szolgálják.

Nem úgy, mint L. Simon cége, amely borászatként a pálinkának leszedett barack magjában utazik, amit tényleg nehezen lehetne a köz szolgálatának minősíteni, ezt készséggel elfogadjuk, ez ugyanis valójában kulturális botrány.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. augusztus 18. 13:57
NOL-szerk. = Hazugsággyári Segédmunkások Szakszervezete
írmag
2015. augusztus 18. 12:05
Nagy üzletember ez a slimon, a barack(mag) után később az obama jön, mint környezetbarát génmódosítás. (mielőbb barnulj meg slaci)
Nielsen
2015. augusztus 18. 11:31
Hussein Obama :D
egyetmondok
2015. augusztus 18. 10:15
Ha L.Simon úr egy helyre kis offshore mögül bonyolítaná a barackos bótját,soha nem kerül ilyen cikis helyzetbe. Figyelmetlen volt,ennyi az egész,kb. kétezer euroért a neten bejegyeztet egyet,ő kilép a cégből a offshore belép,osztjónapot..., Lehetne őt a kormánykommunikációnak reggeltől-estig védeni.De így ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!