Ez volt az én utam!

2015. augusztus 06. 13:59

A 2005-ös világbajnoki cím nem most volt, remélem, hogy a következő aranyéremre már nem kell ennyit várnom. Nagyon kemény verseny volt, ugyan éreztem, hogy tudok ennél jobb időt is úszni, de a döntőt elsősorban meg kell nyerni. Interjú.

2015. augusztus 06. 13:59
Cseh László
Magyar Nemzet

– Kiváló formában érkezett Kazanyba. Benne volt a pakliban, hogy 2005 után ismét világbajnok lesz?

– Ez volt az én utam! Január óta más módszerekkel és új edzővel készülök, örülök, hogy megmutattam, hogy még van bennem. A 2005-ös világbajnoki cím nem most volt, remélem, hogy a következő aranyéremre már nem kell ennyit várnom. Nagyon kemény verseny volt, ugyan éreztem, hogy tudok ennél jobb időt is úszni, de a döntőt elsősorban meg kell nyerni, az időeredmény csak másodlagos. Jó úton haladok a riói olimpia felé, a felkészülésem a legnagyobb rendben van. Fantasztikus érzés! (…)

– A rajt előtti bemutatásnál úgy tűnt, hogy nagyon nyugodt. Hogy tudott ilyen koncentráltan versenyezni?

– Valóban az voltam, persze dolgozott bennem egy kis feszültség, mégis csak világbajnoki döntőről volt szó. Egyébként sikerült ellazulnom, örülök, hogy megtaláltam az egyensúlyt. Nem voltam túl nyugodt, de túl ideges sem.

– Egy bronz és egy arany után szusszanhat egy keveset. Hogy fog rápihenni a 100 pillangóra?

– Ezen még nem gondolkodtam, de fontos, hogy megmaradjon az önbizalmam és jó hangulatban álljak rajtoz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZsoBuda
2015. augusztus 06. 15:07
Gratulálok!
OberEnnsinnen
2015. augusztus 06. 14:46
"Nem tudom én, melyik volt szebb, Melyik dicsőbb, melyik nagyobb, Az e, aki bedöngette Keleten a nagy érckaput? Vagy az, aki hét vezérrel Döntő karján sebet vágott..." " Hogy halálig védelmezik Ezt a dicső, szép országot." Cseh Laci ott van, nagyon nagyon elől, a védelmezők között... Hál'Istennek...
lucabrasi
2015. augusztus 06. 14:23
Respect! Gratula! Egész ország büszke rád Laci!
alex.leopardi
2015. augusztus 06. 14:20
Istenem,ha valaki megérdemli az olimpiai aranyat az te vagy,Szabó is megérdemelte volna de Egér mellet nehéz volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!