Kedves Feró, ezt a sört én most nem kérem

2015. augusztus 16. 06:32

Megkóstoltam a Kőbányai Világost, Nagy Ferónak és nektek köszönhetően. Jó volt ez nekem?

2015. augusztus 16. 06:32
Gazda Albert
Cink

„Remélem, elhiszitek: erősen drukkoltam neki, nagyon szerettem volna, hogy jó legyen. Már csak Feró miatt is. Kellemesen kesernyés, könnyű, jól csúszó ivósört próbáltam elképzelni.

De hiába.

A színe olyan, amilyennek látjátok, a habja gyorsan eltűnik, illata és íze lényegében szinte nincs. Kicsit talán édeskés, kicsit talán savanykás, de leginkább semmilyen. Hiányzik belőle minden, ami zavaró lenne, és minden, amitől élvezetes lehetne. Egyszerűen és tökéletesen érdektelen.

Karaktertelen.

Azt mondja a címke, hogy komlót és komlókivonatot – plusz persze kukoricagrízt – is tartalmaz a maláta mellett, de sajnos semmilyen üdítő-frissítő kesernyésséget sem sikerült felfedeznem.

Az alkoholja 4,3-as, ez annyira nem kevés, hogy magyarázhassa érdektelenségét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:26
Úgy gondolod, magyarságellenes, jó hogy nincs Pannon Rádió, mert Feró még abban is szerepelne?
Szaki
2017. január 27. 22:27
Nem kéne mindent fikázni. A 80-as években időnként rettenetesen szar volt a nyolc napos kőbaltás a mostani iható. A mostani sörválasztékot össze sem lehet hasonlítani a szoci rendszer kínálatával.
Fakutya Vigyora
2017. január 27. 22:26
Egy kicsit fikázhatná a Chartás nagy degenerációt is.
Peter8811
2017. január 27. 19:31
Ízetlen mint a baloldal? Erre kell egy balol dal! Amit dalol a baloldal Fel vörösök proletárok, Hatágú csillagos katonák! Reszkessetek mert fe-el támadott Újból a kommunista párt! HAJRÁ DKP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!