A szerelem nem úgy működik, hogy akarjuk

2016. február 14. 12:19

A szerelemre nem rakhatsz elvárást, görcsös akaratot, türelmetlenséget, olyan érzést, hogy rögtön legyen tökéletes, sikerüljön elsőre, hibák nélkül, úgy, ahogy azt elképzelted.

2016. február 14. 12:19
Oravecz Nóra
Oravecz Nóra blogja

„A harmadik mondata viszont segített megérteni valamit. Hirtelen arról beszélt, hogy már minden barátnőjének van valakije, és ő is akar valakit. Nos, mint tudjuk, a szerelem nem úgy működik, hogy »akarjuk«. A szerelemre nem rakhatsz elvárást, görcsös akaratot, türelmetlenséget, olyan érzést, hogy rögtön legyen tökéletes, sikerüljön elsőre, hibák nélkül, úgy, ahogy azt elképzelted. Tudod, hogy ez nem így működik, mégis csodát vársz. Ezzel csak egy baj van. A szerelem és a kapcsolataink nem erről szólnak, tekintve, hogy közel sem tökéletesek.

Akit a folyton felmerülő »Van valakid?« kérdés érzékenyen érint, lehet, hogy idővel úgy dönt, teljesen mindegy, hogy mibe, de belemegy, csak hogy olyan legyen, mint a többiek, és ne okozzon csalódást azoknak, akiknek a szótárában csak a fenti kérdés szerepel. Fogadjuk el, hogy van, akinek ebben kifullad az élete, de ez még nem jelenti azt, hogy mindenkienk így kell élnie.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2016. február 15. 11:35
Na ez is megmegyarázza hogy a rövidnadrágot ki lehet térdepelni...
peninsulavaldes
2016. február 15. 10:42
a szerelem az csak jön..csak sokan összetévesztik a vággyal
Trükkös Frici
2016. február 14. 23:02
Annyira imádom az olyan nőket, akik abból élnek, hogy közhelyekkel traktálják ostoba nemtársaikat. Hogyan kell pasizni? Hogyan kell fogyizni? Hogyan kell megtartani a pasit? Milyen a jó szex? Hogyan csináld az análszexet? A legcukibb hollywood-i babák. A legmacsóbb színészek. Exkluzív: XY mellet villantott. Tényleg úgy érzem, hogy a női nem értelmi szintje egyre inkább süllyed. Igaz a miénk is, hála Nórikának és a hozzá hasonló, a dumáláson kívül semmihez sem értő, léhűtőknek!
Pandaka pygmaea
2016. február 14. 22:38
Oravecz Nóra a Mandineren?! Pfej bmeg. Vagy Bálint-nap alkalmából a szerkik engedték a nőiket kicsit kedvükre garázdálkodni? Még jó, hogy nem lett rózsaszín a háttér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!