Bökd ki végre, Viktor!

2016. április 13. 07:21

A csatlósoknak persze könnyű selyemből szőhették a zubbonyt, ők már évek óta szabadon harsogják a maguk által dekódolt orbáni beszédet.

2016. április 13. 07:21
Veress Jenő
Népszava

„Nehéz hazug világunkban ennyi tömérdek igazmondással megbirkóznia a magyar embereknek. Persze a szenvedélyes igazságbeszédig rögös út vezet. A polkorrektség kényszerzubbonyától előbb meg kell szabadulni. Orbán pedig Houdiniként példásan küzd. A „bankárkormányozás” óta mind virgoncabban mocorog a genetikázáson át a sorosozásig, a pénztőke és az idegen hatalmak összeesküvéseiig. Nemzeti ünnepünkön már élősködőkről és gazdaállatokról szónokolt úgy, hogy a birodalmi Berlinben érezhettük magunkat. Végül hétfőn odáig jutott, hogy „a mi politikai közösségünk nem kommuna, nem kibuc”. Ez ugyan még nem virtigli öblös zsidózás, de már majdnem.

A csatlósoknak persze könnyű selyemből szőhették a zubbonyt, ők már évek óta szabadon harsogják a maguk által dekódolt orbáni beszédet. Jellemző, hogy a Hírcsárda viccportál »Akkor vásároljatok, zsidók!« című Bayer-paródiáját tömegek hitték valódinak - lelkesedtek, kommentálták -, egy percre tán még maga Bayer is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2016. április 13. 14:05
jenci, te kinek a csatlósa vagy? És a volt párttitkár főnököd?
justiceforhungary
2016. április 13. 12:18
Jenő, Úgy olvastam hogy ''Köpd ki végre Viktor!'' Már majdnem nyomtam a zöld gombot mert azt hittem hogy Szigetvári taknyára gondolsz. De tévedtem ...ezért maradt a dislike, mert megérdemled. :-)
Alarik
2016. április 13. 11:55
Jenő, ne szarj be, nem kell menned sétálni a Duna-partra. Te aljadék. :D
atila68
2016. április 13. 10:46
Veress Orbántehetróla Jenő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!