Példamutatás

2016. április 19. 18:03

Minden borkollégiumos diák kóstolja majd a következő évben azt a bort, amelyet a Trinety Media Kft. a Tokaji Borlovagrend borárverésén vásárol.

2016. április 19. 18:03
Winelovers
Borászportál

„A tétel, amelyet április 23-án megvásárolnak, 2017. szeptember 1. és 2018. augusztus 31. között viselheti majd a Borkollégium Bora címet. Ez idő alatt a boriskola minden tanfolyamán kóstolható lesz az összesen 182 palacknyi bor. Vagyis legyen szó akár kezdő borkedvelőről vagy a felsőfok hallgatóiról, mindenki lehetőséget kap rá, hogy megismerkedjen vele, ez összesen várhatóan mintegy 1500 lelkes borkedvelőt jelent.

Az aukción beszerzett tétellel találkozni lehet majd a Magyar Borok Bálja sétáló terében, továbbá a Tokaji Március Nagykóstoló releváns mesterkurzusának borsorában is, így összesen 2000 fő kóstolhatja meg, borszakértők közreműködése mellett.

A Trintey Media Kft. akciójának nem titkolt célja a példamutatás. A cég tettével arra szeretné buzdítani a piac egyéb szereplőit, hogy segítsék hazánk borvidékeit hasonló befektetésekkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!