A nemzetközi gyereknapon

2016. május 29. 15:44

Ezt nyilván a magyarországi magyar gyerekeknek üzenték, amolyan biztató, pozitív gyermeknapi ajándékként.

2016. május 29. 15:44
Bodnár Zoltán
Facebook

Hát igen, a Vatikánban ezek mennek.

Nálunk meg van ez a keresztény-nemzeti izé, meg ez a fidesz nevű izé, amelyik a gyermeknapon szükségesnek látta kifejezni szándékát, hogy Magyarország magyar ország lesz. Ezt nyilván a magyarországi magyar gyerekeknek üzenték, amolyan biztató, pozitív gyermeknapi ajándékként.

A magyarországi kun, szlovák, zsidó, ruszin, német, szerb, cigány, horvát, szlovén, román, vietnámi, kínai, holland, afgán, egyiptomi, görög, lengyel,örmény, holland stb. gyerekeknek meg azt üzenték így a nemzetközi gyermeknapon, hogy húzzanak el innen mielőbb a búbánatba amíg a fidesz és Orbán ilyen szépen, diszkréten, kódolva kéri, ne várják meg a kitelepítést. A többiek pedig, akik amúgy magyar magyarnak gondolják magukat, jobban teszik ha sürgős családfakutatásba kezdenek, a fidesz közleménye ugyanis nem specifikálja (még!), hogy hanyadíziglen kell magyarnak lenni ahhoz, hogy Magyarország magyar ország lehessen, vagy másként egy mai "magyar" gyermekben - a felmenők révén - hány százaléknyi idegen vér és persze idegen szív lesz megengedett.

Röviden: Orbán-Habony-Rogán propagandagépezetében nincs az az elképzelhetetlen aljasság, mocskosság, ordas gyűlölet, faragatlan bunkóság és tudatlanság, amelyet felülmúlni ne lennének képesek meggyalázva saját országuk polgárait, a magyar nemzet egész történelmét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2016. május 30. 07:45
Kell tudnom, ki ez az idióta?
PPK
2016. május 30. 02:52
és még itt van az a bodnár nevű zsidó izé...
Alarik
2016. május 29. 22:22
Faszkalap, az én nagyapám sváb, volt nagyanyám tót, mindketten magyarként éltek, és haltak. Én szintén. Ezt keverni a sáskajárással, tipikus szadeszes gusztustalanság.
Bravo
2016. május 29. 22:20
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9100499 dr. Bodnár Zoltán György (an: Gonda Ilona Születési idõ, hely: l958. december 20. Salgótarján) igen mozgalmas előélettel rendelkezik (Kulcsár, Surányi, MNB manipulációk). Talán azt gondolja (helyesen), hogy nem kell magyarnak vallania magát egy gyereknek, hogy védelmet élvezzen. Hiszen vannak gyermekei neki is (Zsófia Júlia (l988. 04. 14.) Kevin Kolos (l991. 11. 07.) Robin Kadosa (l996. 02. 14.). Az viszont fontos, hogy nem szabadna összemosni ezt a jól ismert történelmi hagyományokat követő és feltételezhetően ki nem kezelt személyes indíttatású magyarellenes élvezkedésével. Hiszen azoknak a "kun, szlovák, zsidó, ruszin, német, szerb, cigány, horvát, szlovén, román, vietnámi, kínai, holland, afgán, egyiptomi, görög, lengyel,örmény, holland" gyerekeknek is joga van a védelemre, akiknek nem elég, hogy "magyarországiak" (lásd Bodnár doktrína) hanem magyarnak is szeretnék magukat vallani. Plusz ezt a lehetőséget hosszan szeretnék megőrizni akár annak az árán is, hogy nem engedik meg tízezrével migránsoknak, hogy 8 gyerekük mellett újabb két feleségét 12 újabb gyerekkel behozzák és társadalom-formáljanak (példa. Dánia). http://www.express.co.uk/news/world/674203/sick-work-migrant-bring-12-MORE-children-2-MORE-wives-Europe-Denmark-Syria
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!