Ted Cruznak nincs meg a vérmérséklete az elnökséghez

2016. május 04. 09:46

A múlt hét során megfigyeltem, ahogy Hazug Ted egyre zavarodottabbá vált, míg végül nem tudott reagálni a vereség nyomása és a stressze alatt, amely földcsuszamlásszerűen érte őt az utóbbi hat előválasztáson.

2016. május 04. 09:46
Donald Trump
Facebook

„A múlt hét során megfigyeltem, ahogy Hazug Ted egyre zavarodottabbá vált, míg végül nem tudott reagálni a vereség nyomása és a stressze alatt, amely földcsuszamlásszerűen érte őt az utóbbi hat előválasztáson – tulajdonképpen egy kivételével mind a hat esetben utolsó helyen végzett.

A mai nevetséges kitörése csak azt bizonyítja, amit én hosszú ideje mondok: Ted Cruznak nincs meg a vérmérséklete, hogy az Egyesült Államok Elnöke legyen.

Tisztelettel,

Donald J. Trump”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boga
2016. május 05. 09:37
Трамп наш президент!
Akitlosz
2016. május 04. 14:03
Ez ám a komoly politika! Tud ez a fickó többet az ellenfelei szapulásánál? No nem mintha az ellenfelei különbek lennének.
tevevanegypupu
2016. május 04. 11:15
Hát inkább legyen Trump..a demokraták Obama vezetésével rettentően elszúrtak mindent amit csak lehetett, gazdasági válság, háborúk migráció..tehetetlenség minden vonalon, oltári hazugságok - persze Charles Gati, Soros és Hillary buta, gonosz, rosszindulatú, viszont ronda barátnői ott ártottak Magyarországnak ahol tudtak, és csak úgy sütött minden áldott nap a buta tudatlanság külügyekben belőlük. Na és persze jó lesz látni az európai baloldal pofára esését is.De nem hinném, hogy hagyják Trumpot nyerni, csalnak ott annyit amennyit csak lehet.
atila68
2016. május 04. 11:13
Remélem Trump elnökként megtanul viselkedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!