Szerdán ül össze Schiffer távozása miatt az LMP vezetése

2016. május 31. 07:35

A Lehet Más a Politika nem marad ugyanaz Schiffer András nélkül, de ugyanazért dolgozik, mint eddig vele – írta közleményében a párt szóvivője, Gál József a társelnök-frakcióvezető lemondására reagálva. Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán tart együttes ülést.

2016. május 31. 07:35

Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, miután Schiffer András társelnök bejelentette: távozik a politikából – közölte kedden a párt szóvivője. Schiffer András döntését az LMP sajnálja, de tiszteletben tartja és tudomásul veszi – olvasható Gál József közleményében.

Az LMP a következő időszakban az alapszabályának és a parlamenti képviselőcsoport frakciószabályzatának megfelelően hoz döntést a társelnöki poszt, a képviselői mandátum és a frakcióvezetői tisztség betöltéséről. Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, majd ezt követően tájékoztatja a nyilvánosságot a következő időszak lépéseiről – tudatta.

A Lehet Más a Politika nem marad ugyanaz Schiffer András nélkül, de ugyanazért dolgozik, mint eddig vele. Az LMP célja továbbra is az, hogy alternatíva legyen az elmúlt évtizedek politikai zsákutcájával szemben – írta Gál József. Schiffer András hétfő este közölte döntését a párt elnökségével. A politikus ezt az Indexnek adott interjúban mondta el, amely éjfél után jelent meg a hírportálon.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. május 31. 12:10
Lúzerek. Majd összeolvadnak gyurcsánnyal és még nagyobbat buknak.
Anti Komcsi
2016. május 31. 12:08
A Buta Bernadettel és szakértők, kidolgozott koncrpció nélkül vergődő LMP is megy a baloldali pártok pöcegödrébe... Schiffer demagódiában és populizmusban ugyanolyan hangokat utött meg mint a böszme. A bukás elkerülhetetlen.
lucabrasi
2016. május 31. 08:54
álságstáb...
SwordFish
2016. május 31. 08:49
Schiffer nélkűl az LMP beleomlik Gyurcsány karjaiba és kivégzi magát, mint önálló párt. Majd az MSZP hátán bejutnak a Parlamentbe Gyurcsány vezetésével, 1-2 képviselői helyért. :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!